докато се ровех из рамките се натъкнах на тази- на доста голямо намаление е ( http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=14957 ) Въпроса ми беше, става ли рамката за фрйирайд?!
... и после в темата "какви рамки сте чупили/пукали" амии 2 клаймъра и 1 еди кво си... еми да така ставаCapoeira написа:А бре то и на Climber-а пише за какво да се ползва ама половината лапетиий във форума си мислят че това е ултимативната extreme FR, DH.
Holz написа:Въпросната рамка е с много голям челен ъгъл/забито/,което предпоставя към човки и т.н. при спускане/фрийрайд. Както каза акселмакс,рамката е за dj/4x
Capoeira написа:А бре то и на Climber-а пише за какво да се ползва ама половината лапетиий във форума си мислят че това е ултимативната extreme FR, DH.
Holz написа:Climber-а е доказала се рамка,не я намесвайте!Тя е универсална !
Става за всички стилове...от спускане до траял!
slabaka написа:значи по-добре не си е зимаи аз сашта като видях рамката искаx да я купя но се отказах благодарение на Urnest и още едно момче не му знам ника тои си знае кои е![]()
та по темата не си я зимаи за6тото този рамка не е подходя6та с дь и фр то си пи6е след това 4елният ъгъл е доста неприятен по отвесен е поради това зававането е доста неприятно и рамката е доста каса избери си не6то по подходяшто за твоя стил
daf4ov написа:
Добре бе,батко...айдe кажи ми какво е предназначението на Climbera-a?Изгарям от желание да знам![]()
Drag Climber - 26" този велосипед е създаден с идеята да предложи на любителите на по-агресивните велосипедни спортове една многофункционална машина на разумна цена. Подходящ за DJ и Urban. Максимално допустим ход на вилката - 130мм.
Capoeira написа:daf4ov написа:
Добре бе,батко...айдe кажи ми какво е предназначението на Climbera-a?Изгарям от желание да знам![]()
Предназначена е за това за което е посочено от производителя.Drag Climber - 26" този велосипед е създаден с идеята да предложи на любителите на по-агресивните велосипедни спортове една многофункционална машина на разумна цена. Подходящ за DJ и Urban. Максимално допустим ход на вилката - 130мм.
всичко останало си е "ЧАЛГА" и си е на собствена отговорност. Ако наистина става за нещата за който и се преписват вярваяте производителя щеше да е първия който щеше да ги изтъкне.
Holz написа:Въпросната рамка е с много голям челен ъгъл/забито/,което предпоставя към човки и т.н. при спускане/фрийрайд. Както каза акселмакс,рамката е за dj/4x
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта