Какво мислите за това нашумяло изобретение колелото е Sprint Leopard но със двутактов двигател

Споделете вашето мнение и бихте ли дали 600 лв за да си направите такова ''моторче''

Извинете за лошото качество

MozaK написа:бихте ли дали 600 лв за да си направите такова ''моторче''
L-E-G-O написа:Т'ва на кормилото GPS ли е
batkodavid написа:MozaK написа:бихте ли дали 600 лв за да си направите такова ''моторче''
За 1200 може да се купи ендуро след 2000г. т.е. не бих дал половината за такова.Поне на мен няма да ми върши работа ,но пенсионерите много се кефат на такиваДобро е да варкаш скутерите с него
gjfts написа:batkodavid написа:MozaK написа:бихте ли дали 600 лв за да си направите такова ''моторче''
За 1200 може да се купи ендуро след 2000г. т.е. не бих дал половината за такова.Поне на мен няма да ми върши работа ,но пенсионерите много се кефат на такиваДобро е да варкаш скутерите с него
Дали?
MozaK написа:Калата не го продава! Той лично много му се кефи 600 лева ги е дал той и се е получило жестоко!
Mast3rm1nd написа:еми ше те помпат, като си го просиш
MozaK написа:Споделете вашето мнение и бихте ли дали 600 лв за да си направите такова ''моторче''![]()
FireFoXa написа: най-малкото с 600 лева, можеш да си вземеш приличен миксер, макари и миксер не бих си взел![]()
![]()
50 кубика, кво ендуро ще е тва... под ендуро разбирам африка или тенере не 50 кубиково нещо...batkodavid написа:Намират се ендуро за 1200 ,но не в добро състояние. Един мои приятел си взе ендуро марка Derby от 2002 година 49cc за 1100лв , но беше падано с него. Кормилото беше криво и единия мигач висеше на кабели и др. дребни проблеми.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта