Как да подържаме формата си през зимата?

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Яну 14, 2009 1:55 pm

ioioioto написа:DstupidBastarD какви се тия тренировки от тебе ти си съсипваш краката направо (освен ако не искаш да тренираш за катерач )ако искаш за тренираш правилно си свали http://free.arenabg.com/details.php?id= ... 0a1e4d95eb (трябва да имаш регистрация в аренабг)

Баце, силно ти благодарим за проявената така голема загриженост за евентуално съсипаните ми крака, ма некакси съм дал двеста кинта да тва уредче и докато не му изтъркам ролките, не сметам да си променям системата. Капиши? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Анелия » Пон Яну 26, 2009 11:38 am

Вече 2 пъти ходих на фитнес. Вдигам, бутам, клякам и т.н. Кардио правя малко, защото ми е скучно в зала; него си го правя по стъпалата или с колелото.
Но все пак вкарах малко пътека и велоергометър в началото и края на тренировките и ми стана много чудно едно нещо. Бягам си на пътеката с пулс около 160 и съвсем леко се задъхвам. На вело-то с мнооого зор стигам до 140-150 и примирам от задъхване и безсилие. :dunno: Нещо хич не му е ясно защо така става.
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

.............

Мнениеот asparux » Пон Фев 09, 2009 5:39 pm

според мен наи добре се подаржа форма през зимата има една сисетема 5 минути караш на около 80 % след това 4 минути почиваш,4 мин. караш 3 мин. почиваш,2мин караш 1 пичиваш и така 5 сталбички и после още 30 мин.След това ако имате сили малко клякания сас щанга 50 кг.
:popcorn: :)
Аватар
asparux

Рейтинг: 1202

Мнениеот Анелия » Пон Фев 09, 2009 8:21 pm

Аз правя силовите преди кардиото или са ми отделно като тренировки.
А как вдигате 80% за 5 минути, аз да се убия, не мога такъв пулс да направя. Още повече пък на колело :crap: На пътечката едва се получава.
Аватар
Анелия

Re: .............

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Фев 09, 2009 9:11 pm

asparux написа:според мен наи добре се подаржа форма през зимата има една сисетема 5 минути караш на около 80 % след това 4 минути почиваш,4 мин. караш 3 мин. почиваш,2мин караш 1 пичиваш и така 5 сталбички и после още 30 мин.След това ако имате сили малко клякания сас щанга 50 кг.
:popcorn: :)

Кво значи, че "почивам", бе, баце? Карам 5 мин. и после слизам от колелото за 4 мин. ли? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

.........

Мнениеот asparux » Пон Фев 09, 2009 9:26 pm

не озчава да слезнеш от колелото ами да разпускаш за да може пулса да ти спадне на 120,130 и после ряско пак да го качваш.
:bowdown:
Аватар
asparux

Рейтинг: 1202

Re: Как да подържаме формата си през зимата?

Мнениеот Анелия » Пон Апр 27, 2009 2:59 pm

Момчета, сега като се постопли времето, остава ли ви място за фитнес или други занимания :dontknow:
Аз всяка свободна минута съм на колелото и железата останаха на заден план. А тъкмо бях си повишила килограмите на някои упражнения.
Аватар
Анелия

Re: Как да подържаме формата си през зимата?

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Апр 27, 2009 7:52 pm

Анелия написа:Момчета, сега като се постопли времето, остава ли ви място за фитнес или други занимания :dontknow:
Аз всяка свободна минута съм на колелото и железата останаха на заден план. А тъкмо бях си повишила килограмите на някои упражнения.

То, зимата е да дебелеш и да дигаш тежко, летото си караш колелото и се орелефяваш за морето. Аз днеска уж щех да дигам, ма се направих на луд сам на себе си и само Вакарел с колелото направих. Утре по план пак требва да дигам, ше вида кво оправдание ше си измисла, за да пропусна пак. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Предишна

Назад към Други видове колоездене