Funn Soljam Viper vs. Tioga MX Pro

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Funn Soljam Viper vs. Tioga MX Pro

Мнениеот bend » Сря Фев 11, 2009 10:02 am

Смятам да стесня малко бюджета си с цел по-скоро да хвърча надолу :popcorn: Забеляза тези Tioga-и и много ми заприличаха на Funn ,на които първоначално се бях спрял.Каква е разликата между тях освен цената :D .Наистина ли funn са по-добри след като са двойно по-скъпи или това е поза :popcorn: :D Кажете си мнението ще улесните моят избор... :popcorn: :)
http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 86&lang=2&

http://www.ridespot.net/product_info.ph ... ts_id=1755
Аватар
bend

Рейтинг: 1135

Мнениеот apostol » Сря Фев 11, 2009 10:06 am

Тази тема би ти помогнала при избора.
Успех :beer:
''...хибрид между седалков лифт и вагон-ресторант...''
Аватар
apostol

Рейтинг: 1291

Мнениеот Vikchooo » Сря Фев 11, 2009 12:03 pm

Ами да ти кажа карал съм с фън ... държат много .. и съм доволен , а за другите ... ня мога да ти споделя нищо :) , но фъна за мне са си класика .... :bowdown:
Аватар
Vikchooo

Рейтинг: 1113

Мнениеот Slaimy™ » Сря Фев 11, 2009 4:51 pm

и аз имам същото колебание в бъдеще и съм се насочил към тиогата, по леки са и са ми по-удобни (карал съм на приятели) а и повече ми харесват :^:

+ Тиога :popcorn:
Аватар
Slaimy™

Рейтинг: 1329

Мнениеот GECKO » Сря Фев 11, 2009 5:26 pm

Slaimy™ написа:и аз имам същото колебание в бъдеще и съм се насочил към тиогата, по леки са и са ми по-удобни (карал съм на приятели) а и повече ми харесват :^:

+ Тиога :popcorn:

Теглото на Tioga-та не е реално. Реалното тегло е към 500г за комплект, та са си конкуренция наистина.

В този клас/тегло бих предпочел Tioga-та заради цената, но от гледна точка тегло и здравина, и моят личен избор са:

FLY BIKES RUBEN PEDALS

Откъм здравина смятам, че няма да имаш проблеми независимо от избора си. Всичките са с алуминиево тяло, което е малко по-трудно да се откърти (като магнезиевите). Откъм здравина на оста, определено цялата ос е плюс. Ниският профил на педала също е доста полезен, защото всеки мм по-ниско е една идея по-стабилно. Също така по-нископрофилният педал ще се отплесне по-трудно.

Това е... от там на сетне избора си е твой.

:beer:
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот Backflip_Motor » Сря Фев 11, 2009 5:49 pm

Fly-ските педали са супер но в момента(или поне преди около 1 месец) ги няма във Велос.
Backflip_Motor

Рейтинг: 1066

Мнениеот boian » Чет Фев 12, 2009 12:36 pm

Аз лично съм за тиогата даже мисля да си поръчам такива ,като характеристики не може да се отрече и двата продукта са много добри,но тиогите спечелиха 2 място в МАКЕДОНИЯ все пак с дурги думи доказали са се само добреи впечатления съм чул за тях.За фън немога да кажа много освен че характеристиките им са добри. По добре взимай тиогите няма да збъркаш :)
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд