Въпрос за чашки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за чашки

Мнениеот jopeeelll » Сря Фев 11, 2009 7:57 pm

Значи аз сега съм с Climber и имам питане относно чашките. Значи сегашните са ми: SLIMSTAK VP-A77C :popcorn: И съм със сънтър все още, но до месец някъде ще си слагам цоки All Mountain 3 :popcorn: Та въпроса ми е тези чашки как са за тази вилка.. ще има ли нужда да сменям чашките(попринцип по парковете скачам блъскам си го яко по камъняка в планината..) ще яде бой вилицата ;) !! :popcorn: Таа как са тези чашки ??? :dunno: :crap: :crap:
jopeeelll

Рейтинг: 1053

Мнениеот jopeeelll » Чет Фев 12, 2009 10:11 pm

:popcorn: :dunno: :dunno: :dunno: ???
jopeeelll

Мнениеот dracunculus » Чет Фев 12, 2009 10:21 pm

Чашките ще ти станат на вилката, няма техническа причина да не станат.
dracunculus

Рейтинг: 1760

Re: Въпрос за чашки

Мнениеот Backflip_Motor » Чет Фев 12, 2009 10:29 pm

jopeeelll написа:Значи аз сега съм с Climber и имам питане относно чашките. Значи сегашните са ми: SLIMSTAK VP-A77C :popcorn: И съм със сънтър все още, но до месец някъде ще си слагам цоки All Mountain 3 :popcorn: Та въпроса ми е тези чашки как са за тази вилка.. ще има ли нужда да сменям чашките(попринцип по парковете скачам блъскам си го яко по камъняка в планината..) ще яде бой вилицата ;) !! :popcorn: Таа как са тези чашки ??? :dunno: :crap: :crap:

Чашките би трябвало да станат,но защо реши да си пуснеш темата в този раздел?
Backflip_Motor

Рейтинг: 1066

Мнениеот jopeeelll » Чет Фев 12, 2009 10:33 pm

Ами щото климбара си е за дърт ;) Аз ще го карам малко по така в смис мн бой мн аграрската.. ФР/ДХ и етц :D хаха Ама се пак.. мисля че си е за тука темата :) как и да е ..
Та значи чашките сами по себеси са си хубави и няма проблем :) :P :dunno:
:dunno: :crap: Не ми се ще да блъскам блъскам и да се окажат след 10 карания зле и да ги сменям... :s
jopeeelll

Мнениеот Gh0s7 » Чет Фев 12, 2009 10:50 pm

Е, нали въпросът ти е, дали ще станат? Отговорът е - ще станат. А като се окажат зле, ще ги смениш... Като те е яд, че ще даваш пари за нови, защо искаш да го правиш предварително, без дори да знаеш, дали твойите ще държат?

П.П. Не го знам тоя модел на VP, ама най-вероятно ще си държат... Ако пък са и стоманени, въобще не ги мисли!
Изпотрошил съм сумати чашки, повечето от които висок клас, че и за доста пари и въпреки това, за мен най-здрави си остават VP....пу, забравих им модела... абе някви там от 15-20лв, с полу-капсуловани лагри. Такива карам и в момента и няма признаци на строшени корпуси или разлуфтени лагери. ;)
Аватар
Gh0s7

Рейтинг: 2000

Мнениеот jopeeelll » Чет Фев 12, 2009 11:45 pm

Хм аха ясно мерси много за мнението ти :) :popcorn: :beer:
Като се счупят мн ясно че ще ги сменя.. имам ли избор :rofl: :bowdown: Но все пак искам да ми е сигорно.. че са готини :) Не са от висок клас май? ама би трябвало да са здрави :) хах
jopeeelll

Мнениеот Gh0s7 » Пет Фев 13, 2009 12:06 am

Чак ме принуди, да проверя въпросните "VP-A77C" :) Оказа се, че са точно тези, за които в предния си пост споменах, че са здрави. Нисък клас са естествено, ама от сега ти казвам, че съм сигурен, че не можеш да ги пръснеш, каквото и да правиш ;)
Аватар
Gh0s7

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Пет Фев 13, 2009 9:56 am

@jopeeelll
Тъй като виждам, че си ламерче, още един съвет от мен.
Като сваляш Сънтура, свали и конуса който е на стержена.
Ще ти е нужен да го сложиш на новата вилка, за да можеш да ползваш сегашните чашки.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот jopeeelll » Пет Фев 13, 2009 2:36 pm

Хмм мери си приказките !!! ;) Тва за конуса е ясно !!! Иии как реши че съм ламе а?? :dunno: :crazy: :crazy: Значи немога да знам абсолютно всичко, не съм се родил научен като тебе :dunno: :crazy: и за това си пуснах темата ;) нямам опит със чашки(не съм чупил или нещо таова да знам кои стават и кои не) и за това пуснах темата за да ме посъветват хората тук :bowdown: Такаче ако тва е ламерско незнам :rofl: :popcorn:
Gh0s7 :bowdown: много ти благодаря за отговорите ;) :popcorn: :bowdown: :beer:
jopeeelll

Мнениеот Backflip_Motor » Пет Фев 13, 2009 5:01 pm

jopeeelll написа:Хмм мери си приказките !!! ;) Тва за конуса е ясно !!! Иии как реши че съм ламе а?? :dunno: :crazy: :crazy: Значи немога да знам абсолютно всичко, не съм се родил научен като тебе :dunno: :crazy: и за това си пуснах темата ;) нямам опит със чашки(не съм чупил или нещо таова да знам кои стават и кои не) и за това пуснах темата за да ме посъветват хората тук :bowdown: Такаче ако тва е ламерско незнам :rofl: :popcorn:
Gh0s7 :bowdown: много ти благодаря за отговорите ;) :popcorn: :bowdown: :beer:

Еее..много насериозно го прие. Той ОЗИ не го каза с цел да те обиди. Недей да се палиш толкова лесно :)
Backflip_Motor

Рейтинг: 1066

Мнениеот WrathChild » Пет Фев 13, 2009 5:02 pm

Момче, не те съдя за нищо, но езикът ти е първо ниво ламерски. И предполагам, че ако останеш в бранша и дръпнеш, сам ще установиш, че е било така. И така де, чашките ще станат. Само си намери нова пеперудка за Цокито или избий старата от стержена на Сънтура.
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X