Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Незнам кой ми набута 22 минуса и ще ми е интересно да разбера и причината за това ,но нали все пак трябва да е весело,айде останалите да ми дадете малко +
Имам няколко въпроса които искам да попитам във веломеханик, може ли малко " + "
Благодаря ви предварително !
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Още съвсем мъничко без да ставам нахален но ми трябват + да питам нещо във веломеханик важно е ?
Мерси !!
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
@Unik - казах ти, вече. Тук за да получиш 1000 рейтинг, ти трябват 17 плюса. Е, няма да стане... Пиши в карантина
@SlowDown! - печелиш минус. Рейттинга ти е над 1200, нямаш работа в тая тема. Съумявай да пишеш читави постпве и ще имаш 'убав рейтинг