прилики и разлики

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

прилики и разлики

Мнениеот ne4ovek » Съб Яну 22, 2005 9:11 pm

http://www.dragbicycles.com/images/dragomir_bike.jpg http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=88#
Вижте тези две колела/Вгледайте се в рамката кам задното окачване/Има ли нещо общо ???/Чакам отговори...
ne4ovek

Рейтинг: 1200

Мнениеот reaper » Нед Яну 23, 2005 9:51 am

Извинявайте за намесата, но бих искал да изразя скромното си мнение, относно този въпрос. Благодаря предварително за вниманието!
Единствената разлика, межди тези две рамки ( ако греша поправете ме!) е, че тази на Драгомира има малко по-различна "стойка на веригата":)(ако така мога да го нарека тук, просто не се сещам за друга дума...) и "дупката":P където тя се закача посредством ос и лагери се пада в страни от средото движение (погледнато във профил :)). А при ФХ Тийм, същата стойка има малко по-различна форма и се закача на "дупка", която се пада над средното движение.
Така поне аз знам. ФХ Тийм съм виждал на живо, а Драгомир - само рамка, на снимка. Да ме извинят ти и другите ако съм дал грешно мнение. (Понеже стана практика ако говориш глупости да ти се нахвърлят с тонове помия :)) Застраховам се! ;)
Вече за работата, ще питаш професионалистите, аз не съм имал честта и удоволствието да ги изпорбвам. Макар че се надявам някой ден....да имам възможността. :) Айде със здраве!
:beer:
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Рейтинг: 1700

Мнениеот ne4ovek » Нед Яну 23, 2005 10:52 am

[quote="reaper"]

Извинявайте за намесата, но бих искал да изразя скромното си мнение, относно този въпрос. Благодаря предварително за вниманието!
Единствената разлика, межди тези две рамки ( ако греша поправете ме!) е, че тази на Драгомира има малко по-различна "стойка на веригата":)(ако така мога да го нарека тук, просто не се сещам за друга дума...) и "дупката":P където тя се закача посредством ос и лагери се пада в страни от средото движение (погледнато във профил :)). А при ФХ Тийм, същата стойка има малко по-различна форма и се закача на "дупка", която се пада над средното движение.
Така поне аз знам. ФХ Тийм съм виждал на живо, а Драгомир - само рамка, на снимка. Да ме извинят ти и другите ако съм дал грешно мнение. (Понеже стана практика ако говориш глупости да ти се нахвърлят с тонове помия :)) Застраховам се! ;)
Вече за работата, ще питаш професионалистите, аз не съм имал честта и удоволствието да ги изпорбвам. Макар че се надявам някой ден....да имам възможността. :) Айде със здраве!
:beer:
[/quote]

Ми вие май не ме разбрахте топика иска да покаже че които има Dragomir в колелото му има кръв на Sprint :rofl:
ne4ovek

Мнениеот Norco » Нед Яну 23, 2005 2:40 pm

по-скоро и в двете има английска.
Norco

Мнениеот axelmax » Нед Яну 23, 2005 2:47 pm

;)awe taq tema ,beshe raziskvana,we pi4

vij tam

edvali samo ti si vidql,che ramkite sa ednakvi ot prav pogled
:}):;)
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Harka » Нед Яну 23, 2005 5:44 pm

[quote="reaper"]

Да ме извинят ти и другите ако съм дал грешно мнение. (Понеже стана практика ако говориш глупости да ти се нахвърлят с тонове помия :)) Застраховам се! ;)
[/quote]

Много правилно :thumbu:! Застраховаш ли се - няма как да ти противоречи човек, защото си дал да се разбере, че мнението ти може да е грешно.

Сега ако се научиш и за в бъдеще да спазваш това правило, според мен няма да има поводи за неприятни спорове.
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот DeMoN » Нед Яну 23, 2005 6:54 pm

Abe hora maj ni6to ne hva6tam. Pro4etoh drugata tema za fx team i vidqh 4e stuva 3500 lv:xx(::headach::skull::?::boggled::bigeyes::boggled:....... DOBRE DE KAK E VAZMOJNO TVA KAT SAMO VILKAT STRUVA OKOLO 3 0 0 0 LV.
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот No1s » Нед Яну 23, 2005 8:30 pm

[quote="DeMoN"]

Abe hora maj ni6to ne hva6tam. Pro4etoh drugata tema za fx team i vidqh 4e stuva 3500 lv:xx(::headach::skull::?::boggled::bigeyes::boggled:....... DOBRE DE KAK E VAZMOJNO TVA KAT SAMO VILKAT STRUVA OKOLO 3 0 0 0 LV.
[/quote]

Kade struva 3000lv??:bigeyes:.
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот DeMoN » Нед Яну 23, 2005 9:19 pm

opa maj sam se obarkal . Prosto mi se struva6e 4e sam q vijdal predi za okolo 1600 $ [kogato $ be6e po-visok]
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот No1s » Нед Яну 23, 2005 9:46 pm

[quote="DeMoN"]

opa maj sam se obarkal . Prosto mi se struva6e 4e sam q vijdal predi za okolo 1600 $ [kogato $ be6e po-visok]
[/quote]

Po spomen v momenta boher wc 05 v "price point" e malko nad 1000$ s 20% namalenie koeto pravi cenata ot 1200$ za 05 modela:agree:. Napravo utre si go zimam :nuts:
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот SPA » Пон Яну 24, 2005 12:57 pm

[quote="ne4ovek"]

http://www.dragbicycles.com/images/dragomir_bike.jpg http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=88#
Вижте тези две колела/Вгледайте се в рамката кам задното окачване/Има ли нещо общо ???/Чакам отговори...
[/quote]

FX-а има по добро окачване от Dragomir-a.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот DeMoN » Пон Яну 24, 2005 6:12 pm

Kak taj e? Az pone sam 4uval 4e dragomira e po-dobar. A prodava li se otdelno ramka fx team i za kolko? A s kvo e po dobra? Po princip zadavam malko po-malko vaprosi no sam dosta u4uden.
DeMoN

Мнениеот tailor » Пон Яну 24, 2005 8:52 pm

[quote="SPA"]

[quote="ne4ovek"]

[/quote]

FX-а има по добро окачване от Dragomir-a.
[/quote]

по-добро / по-лошо - доста относителни понятия, когато говорим за дължина на chain stay. :beer:
Освен това, ако се прегледат статиите за новите велосипеди за 2002/3 на mtb-bg, ще стане ясно дали яйцето, или кокошката и кое от къде има кръв.
Относно англииските донори... няма да кажа:naughty:
виж също [url]http://www.mtb-bg.com/news/news00146-300903.htm[/url]
Относно цената - къде бе братче видя (в смисъл на пипна) да се продава тази рамка със Shimano Saint и RS WC за 3500лв.???
Аватар
tailor

Назад към Архив