[quote="reaper"]
Извинявайте за намесата, но бих искал да изразя скромното си мнение, относно този въпрос. Благодаря предварително за вниманието!
Единствената разлика, межди тези две рамки ( ако греша поправете ме!) е, че тази на Драгомира има малко по-различна "стойка на веригата":)(ако така мога да го нарека тук, просто не се сещам за друга дума...) и "дупката":P където тя се закача посредством ос и лагери се пада в страни от средото движение (погледнато във профил

). А при ФХ Тийм, същата стойка има малко по-различна форма и се закача на "дупка", която се пада над средното движение.
Така поне аз знам. ФХ Тийм съм виждал на живо, а Драгомир - само рамка, на снимка. Да ме извинят ти и другите ако съм дал грешно мнение. (Понеже стана практика ако говориш глупости да ти се нахвърлят с тонове помия

) Застраховам се!
Вече за работата, ще питаш професионалистите, аз не съм имал честта и удоволствието да ги изпорбвам. Макар че се надявам някой ден....да имам възможността.

Айде със здраве!
[/quote]
Ми вие май не ме разбрахте топика иска да покаже че които има Dragomir в колелото му има кръв на Sprint