screamBoy написа:
остава да изникне в продажба и тази
212161 STICK-E F/R 26x2.50 Folding 60 30-50 899±46g
и съм готов да повярвам в пълното (временно) щастие ^_^ Би трябвало тази втората да е сгъваема, съответно да се слага/маха по-лесно - тази wire е някакво тотално безумие, доброволно волево и в пълно съзнание следващ път гума с обръчи няма да си купя.
sailman написа:Надявам се, че няма да се възприеме като проява на лош вкус да използвам темата за да реша следната дилема:
Предна - Kenda Nevegal 26x2.35 DTC
Задна - Kenda SB8 26x2.35 DTC
или
Предна - Schwalbe Nobby Nic 26 x 2.25 EVO Double Defense
Задна - Schwalbe Racing Ralph 26 x 2.25 EVO Double Defense
Интересно ми е какво мисли обществото по въпроса.
Стила е неопределен-нещо като агресивно крос-кънтри, основно по сухи терени, но все пак да не забравяме разни случайности
XeDoX написа:За надолу кендата ми се струва по-удачен избор,а за въртене континентала...
XeDoX написа:Ще вкарам още една чуденка...Continental Gravity[/url].
XeDoX написа:Edit: Maxxis Minion DHF 2.35 имате ли опит с тази ?
XeDoX написа:Прав си,пролет идеОбикновено преходите ми варират между 20-40км,като 70-80% съм на черно,за по-дълги преходи може да си сменям с Explorer-ките
.Мога да направя някаква комбинация от Nevegal отпред и Minion DHF отзад или нещо от сорта...Нека да ми върнат парите до няколко дена и ще направя поръчка,до тогава ще реша какво ще търкалям тази година
THEZOGGO написа:Здравейте, къде в София мога да намеря следните гуми:
Kenda Nevegal 26x2.50 Stick-E
Kenda Nevegal FR 26x2.50 Stick-E
Kenda Nevegal SWS 26x2.35 DTC
THEZOGGO написа:Освен Kenda Nevegal SWS 26x2.35 DTC, някой може ли да предложи гума под 750 грама която да е 2.35 - 50а или 60а.
outfaced написа:THEZOGGO написа:Освен Kenda Nevegal SWS 26x2.35 DTC, някой може ли да предложи гума под 750 грама която да е 2.35 - 50а или 60а.
кендата е по лека! нормалната е 650 а SWS е 690 ... учудващо но факт, мерил съм ги лично
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта