nicky bike написа:Е аз не виждам нищо лошо в това...Нека ония отвъд океана да научат къде е България. Няма само "ние" да ги боготворим я.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bluskanie написа:Тия скали са ше станат яко комерсВчера един познат ми се хвали, дето преди 5 дни бил на скалите и било ебати невероятното... трябвало да ида... казах му, че съм бил там преди 15 години
agent_Jekov написа:Кой печели накрая, този с най-много гласове ли?
Virtuous написа:Не съм ли прав до някаква степен?
Dr.Green Thumb написа:Virtuous написа:Не съм ли прав до някаква степен?
Не си прав.![]()
Поразгледай досегашните 7 чудеса и ще видиш.
Но да не забравяме че в българия всичко може
Това няма да се промени по този начин, не си създавайте погрешни илюзии. Скалите може да са много хубави, ама вижте миналогодишните чудеса - колизеума, Тадж Махал, Китайската стена и т.н. и т.н. все известни забележителности... Нашите скали може да са хубави, но не са толкова грандиозни...van4o написа:Все пак по-добре да станат , тъй като в северозападна България хората са крайно бедни . Онзи край е на светлинни години спрямо черноморието примерно. Там ако някой взима 200 - 250 лева заплата е доволен и предоволен. Големи градове , като Видин , Враца , Белоградчик се обезлюдяват , да не говорим пък за по малките градчета, там промените се виждат буквално с месеци. Наблюденията ми са преки.
agent_Jekov написа:...
Вилката написа:Да бе, така си е:
- Белоградчик е камънак No.1
- Стоичков е най-великия футбалер на 90те (на 2ро место е Хаджи)
- Ибрияма е най-великия соул музикант
- Ивет Лалова е най-Убавата атлетка...
Пропускам ли нещо?
А дали има нещо вярно???
van4o написа: Ок, иди да лижеш чужди г..зове тогава , като не намираш нищо с което да се гордееш в България
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта