Гласувайте за Белоградчишките скали

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот van4o » Пет Фев 20, 2009 5:20 pm

did написа:
van4o написа: Ок, иди да лижеш чужди г..зове тогава , като не намираш нищо с което да се гордееш в България

Гордостта е най-тежкия порок, порокът на всички пороци.

Пък националната гордост е най-тежката форма на гордост.

Толкова ли си нямате с какви ЛИЧНИ постижения да се гордеете, че се налага да си крепите егото на разни камънаци и интернет-гласувания?

Извинявай , господин себепостигнал се ! Тук не говорим за някакви фанатични форми на нациолнализъм , а просто за едно най-минимално уважение и почитане към родината , каквото трябва да има всеки . А от саможиви надуванки и изкуствени самочувствия най-много да направиш весело на хората . - :beer:
Аватар
van4o

Рейтинг: 1955

Мнениеот did » Пет Фев 20, 2009 5:30 pm

van4o написа:Тук не говорим за някакви фанатични форми на нациолнализъм , а просто за едно най-минимално уважение и почитане към родината , каквото трябва да има всеки .

"Уважение към Родината" и "гордост, че си българин", нямат нищо общо.

Гласуването с по 20 регистрации в измислени анкети няма нищо общо с уважението към каквато и да е ценност.

По-добре тия, дего гласуват за скалите, да вземат да се научат да пишат по-грамотно на български. Така наистина ще покажат, че уважават родината си.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот van4o » Пет Фев 20, 2009 5:41 pm

did написа:
По-добре тия, дего гласуват за скалите, да вземат да се научат да пишат по-грамотно на български. Така наистина ще покажат, че уважават родината си.

Железни са ти логиките , няма спор !!!!!! Значи 99% от всички освобожденци (тия дето са умрели , за да можеш сега да се дуеш ти) са били ебаси и псевдородолюбците.
Последна промяна van4o на Пет Фев 20, 2009 5:56 pm, променена общо 1 път
Аватар
van4o

Мнениеот 4getcredo » Пет Фев 20, 2009 5:46 pm

van4o написа:Значи всички 99% от всички освобожденци (тия дето са умрели , за да можеш сега да се дуеш ти) са били ебаси и псевдородолюбците.

Макар и да няма никаква причинно-следствена връзка, ако приемем, че осбожденците са помогнали на did сега да се 'дуе', това какво общо има с Белоградчишките скали??
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот van4o » Пет Фев 20, 2009 5:49 pm

did написа: Така наистина ще покажат, че уважават родината си.

Така се доказва,според него ,кой уважава родината си .
Аватар
van4o

Мнениеот Вилката » Пет Фев 20, 2009 7:15 pm

van4o написа:
Вилката написа:Да бе, така си е:
- Белоградчик е камънак No.1
- Стоичков е най-великия футбалер на 90те (на 2ро место е Хаджи)
- Ибрияма е най-великия соул музикант
- Ивет Лалова е най-Убавата атлетка...
Пропускам ли нещо?
А дали има нещо вярно??? :dunno:

Ок, иди да лижеш чужди г..зове тогава , като не намираш нищо с което да се гордееш в България (или сега ще ми кажеш , колко си обичал фолклора , историята и традициите ни ? ) . България (казвам България а не република България) е една уникална страна , а това , че не я познаваш и не си видял нищо от нея е изцяло твой проблем.

Ванчо, я Олаби малко!
Половината, от гласуващите за нашите скали не са стъпили там.
Обявения за футболист на 90-те Стоичков, беше определен в "епична" битка м-у БГ и Румънските БОТове.
90% от гласувалите за Иво Папазов не бяха слушали негова мелодия! Аз гласувах за него, но да речем, че имам 4 негови диска, единия в оригинал с автограф.
90% от гласувалите за Ивет Лалова вероятно си харесаха някоя от другите кандидатки за "Мис олимпипада" повече, но гласуваха за нея.

И добре че съм походил малко повече от теб, та знам с кое да се гордея!
:beer:
Аватар
Вилката

Мнениеот hitar_potter » Пет Фев 20, 2009 8:32 pm

мене ме е срам, че излязохме на 1во място с измама. Няма да гласувам за скалите. Не защото не си обичам родината. А защото със сигурност моят глас е бил подаден вече... От някой, който е гласувл 20ина пъти... Това не е патриотизъм
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот shepo » Пет Фев 20, 2009 9:14 pm

:offtopic: после се чудим защо ни управляват турци :V: :offtopic:
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот did » Пет Фев 20, 2009 9:19 pm

shepo написа::offtopic: после се чудим защо ни управляват турци :V: :offtopic:

мне.

Не ни управлавят турци, а "хора", избрани от бая други други "хора", за които националната гордост е по-важна от идеите, програмата, интелекта и здравия разум.

Всички си патим от поставянето на националната гордост на пиедестал.

Много яко са ви промили тиквичките, да знаете! Спешно доста хора имат нужда от живот 2-3 години извън България, за да изтрезнеят.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот hitar_potter » Пет Фев 20, 2009 10:21 pm

Дразня се от разни псевдо патриоти. Почти всяка нация има с какво да се гордее. Всички учат леко украсена история - периодите на възход се разглеждат обстойно, на падение - смотоляват се. Едно е факт за мен - в момента живеем в срамни времена за България. Преди винаги сме били сред европейските сили, сега по едни или други причини сме изостанали. Явно по някакъв начин си го заслужаваме... Излязох малко в лирическо отклонение. Дразня се на такива келеши, които не могат да напишат две изречения правилно, пишат на маймуница и т.н., ама за сметка на това гласуват с 15 мейла за някоя кампания.... Това не са читави хора за мен, в общия случай. Също така не искам да имаме незаслужена слава. Заслужаваме да се славим с киселото мляко, българските рози, кирилицата.... Ама белоградчишките скали да са по-забележителни от гранд каньон... Хм, не ми се връзва
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Admin » Съб Фев 21, 2009 12:17 am

Явно и аз не съм сред родолюбците, уви! :bawling:
Когато харесвам някоя наша природна забележителност, планина, нещо друго, не си поставям за цел да го добутам до първото място в класации, да го изкарам най-великото сред великите, да им покажа на ония там, че нищо си нямат - къде са тръгнали пък те? Затова, като един не-родолюбец, аз просто гледам да прекарвам повече време в хубавите места на България, да споделям удоволствието и удивлението си от тях с други хора, но без да им ги налагам. Пък и какво значи да се гордееш с някакви скали или планини? Да не би аз да съм ги сътворил, че да се гордея? Мога просто да им се наслаждавам. :^:
Доста е тъжно, когато подобни класации и някои изгубени каузи (в политически план) се изтъкват като национални кампании - въпрос на велика чест е да наспамим някаква си класация, та да ни забележат. Според мен има къде-къде по-смислени цели и каузи, ама за повечето от тях се искат мислене, работа и принципи, а не цъкане с мишката и патриотарски призиви.

За протокола - все още не съм ходил до Белоградчишките скали, но отдавна са ми в списъка за посещение. За предпочитане с колело, ако има условия за това. Някой ще ми даде ли акъл дали там става за двуколесни или по-добре да ходя пеша? :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Вилката » Съб Фев 21, 2009 1:10 am

shepo написа::offtopic: после се чудим защо ни управляват турци :V: :offtopic:

А сега малко математика:
В България на избори се явяват м-у 25 и 30% от имащите право. Смятайте си сами 25% от 5,5 млн.
На изборите в щатите са галсували над 130 млн., което е над 60% от имащите право.
А кво стана изведнъж, като говорим за фалшиво родолюбие сме склонни да изкараме, че 1,4>130 ????? :dunno: :crazy: :confused:
Е те за тва ще ни управлява който си иска - щото гласуваме там, дето само ни се смеят на ентусиазма, а не там, където определяме в каква държава ще живеем! :idea: :idea: :idea:
Аватар
Вилката

Мнениеот hitar_potter » Съб Фев 21, 2009 2:23 pm

Вилката написа:
shepo написа:щото гласуваме там, дето само ни се смеят на ентусиазма, а не там, където определяме в каква държава ще живеем! :idea: :idea: :idea:
:agree: :agree:

@Админ - ако не се бяхме изсрали (с извинение) в/у кампанията, щях да гласувам. (това го казвам, защото останах с впечатлението, че ти и иначе не би гласувал)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Предишна

Назад към Други