[quote="AgentOrange"]
@Metal Psycho, bikerider
Да разбирам ли, че отричате, че 888 е с 1" по-висок от по-висок от повечето 8" вилки, и с 2" повече от повечето 7" вилки на пазара? Може да си ги мерим, ако държите, няма проблем

.
Съжалявам, обаче не схващам логиката в това да се оптимизира геометрията за ЕДНА вилка с голям axle-to-crown (888), при положение че ОСТАНАЛИТЕ (Shiver, Boxxer, Dorado, Slider, Kingpin, etc..) са с нормален такъв. Това, че други производители го правят не значи нищо - всичко е въпрос на маркетинг, вилката е модерна.
Не плюя по Marzocchi, напротив - харесвам вилките им и съм доволен от моята. Но когато ОЧЕВИДНО има недомислици в проектирането, не виждам смисъл да се преиначават измерими с линийка факти заради едната фенбойщина.
[/quote]
Мисля, че беше очевидно, че не отричам очевадни факти, които както казваш всеки може да премери с линийка. Всичко което казвам е, че гледаш от собствената си кула. Има рамки които са съвместими с 888 без това да ги прави неповратливи. Не съм съгласен с теорията ти за недомислиците. Това че някои хора като теб не могат да оценят предимствата на място за кал, не означава че вилката е недомислена. Просто за всеки влак си има пътници. За DH race тази вилка очевидно не е съвместима с повечето рамки [b]в момента[/b], но това лека-полека започва да се променя - поне при сериозните FR/DH рамки. Както MP каза - нов "стандарт". Явно достатъчно хора търсят такава вилка, за да тръгнат Marzocchi да я произвеждат масово. Както предполагам знаеш търсенето определя предлагането, не обратното.
[quote="AgentOrange"]
Edit: MP, понеже повдигаш въпроса - новите Boxxer-и продължават да бъдат с около 1" по-ниски от 8" 888. Ходът не е проблем, RAM DHX също е оптимизиран за 8" вилка. Проблемът е когато някой реши, че е жизнено необходимо място за 3.0 гума (+ кал), какъвто е случая с 888. А пък този размер гуми, каквото и да си говорим, са пълна глупост.
[/quote]
Агенте, не съм MP, но ще си позволя да ти отговоря. Чувал ли си за понятието ignorance? Това че за теб 3.0 гуми са глупости ([b]за мен[/b] също нямат смисъл за [b]МОЯ[/b] стил на каране), но да кажеш че 3.0 гуми са глупост е най-малкото късогледо (чудя се как точно да преведа ignorance без да те засегна). Щом ги има на пазара, значи хората карат с такива гуми. Нали не си мислиш, че всичко се върти около твоите разбирания? Хайде бъди малко по-либерален. Явно 888 не е твоята вилка и толкова. Девиза на TOYAGA с парашута важи с пълна сила за случая. Не съм видял/чул например на Wade Simmons да му пречи височината на 888...
Edit: относно aftermarket короните - да, няма голям смисъл да се плаща отново за нещо, което [b]би трябвало[/b] да е ок [b]според теб[/b], но нали за това си имал глава на раменете когато си купувал вилката си? Aftermarket короните са за хора като теб, които не са обърнали внимание на двата инча axle-to-crown в повече. Който не гледа, после плаща - знаеш го това.
Да не говорим, че aftermarket upgrade-ите (щото тия корони за мен са това) далеч не са нещо лошо. Справка моя Hayes и Goodridge маркучите ми - струваха си парите до стотинка, както ще си струва и до стотинка да си купя нови преходници за да запазя маркучите, ако реша да сменя спирачката някой ден...