Коя от двете рамки е по-добра за 4x и Дърт...Коя е по-здрава и издържа повече ход на вилката?

kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:фащам бас че него въобще не го интересува щото няма да си взима нито 1 или въобще нещо от сорта, просто забелязвам че напоследък е решил да сравнява разни работи, не знам +ове ли проси -уси ли ще получи кво става
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
CrateEngine написа:Еми ето го мойто виждане.И двете рамки не са това , което ти трябва.Насочи се към нещо от стомана , макар и малко по тежко , но с истинска геометрия , която няма да ти ограничава карането.Лично аз не съм фен на стандартно дългите задници и късите предници,въпреки че аз съм доволно висок.Търси си максимално къс заден триъгълник и предницата я съобрази според ръста ти.Не се подмамвай по ниската цена на Вайпъра ами си досъбери пари поне за едно Пуси Дърт..а иначе на Вайпъра - вилки от 100 до 120мм.Моите 2 стинки бяха тва
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта