За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
WOW, DEORE-групата изглежда страхотно, както и бялата спирачка с златистите елементи - M486 или M575, не ми става ясно коя коя е. отнодно XTR-компонентите, и аз съм любопитен какво може да се подобри както откъм външен вид, така и откъм тегло, здравина, работа. обаче кога ще стане това, никаква идея си нямам, предполагам догодина. ако админ има някаква вътрешна инфо за дата на обновяване...
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Новите продукти на Шимано изглеждат добре на външен вид и също така добри от към характеризация...
От описаното и видяното в статията се разбира,че Шимано са поработили,не само основно,а и детайлно върху новите си продукти.
Появата на Shadow системата при Деоре също е една добра стъпка напред,за да няма недоволни при AM карането,в което има и изкачване,и спускане.
Нещата изглеждат наистина добре, но как ще работят и дали ще са издръжливи времето ще покаже. Аз вече съм намислил покупка на някои елементи от Saint серията, дано парите за тях да се оправдаят.
мога да кажа от личен опит с заден обтегач и команда че работят доста добре превключването на скорости е малко по твърдо ( в сравнение с LX ) но доста прецизно
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...