kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:да си похаби парите за тоз танкТва тежи 100 кила бе. Според мен се огледай за по-качествена 2ра ръка запазена, да и личи че не е мъчена много. Някой DHX ще е добре
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
GHOSTRIDER написа:Окачването на DHX-a е по-добро от колкото на High Octane.DHX-a може би е почти толкова здрав колкото High Octane.И на края най-голямата разлика е че High Octane e FR рамка,a DHX-а е DH рамка![]()
Това мога аз да констатирам от наблюдението си върху двете рамки.
dido_nitrous написа:Рамките за FR са доста по дълги от тези за DH и челният ъгъл е по-голям. Аз например карам с FR рамка, но неведнъж съм карал Octane и съм виждал разликата в рамките, така че Октана според мене определено не е за FR. Пък и от отбора на SCOTT на световното по DH преди са били само с High Octane.
Admin написа:Вие карали ли сте изобщо High Octane, та се изказвате толкова смело за нея? Не подвеждайте човека, като не знаете.
sherpite написа:Само да вметна за High Octane-на, рамката е 4,350g, говоря за 2007 модела, с шок, чашки, скоба за седалка е под 6кг. Рамката е с DH- геометрия и има регулиране на челото + - 1 градус с 12х150мм ос. С Рам-а нямат нищо общо, като окачване, едното е с 4-ри точкова с-ма на окачването, другаta(scott-a) е моно окачване, за кво сравнение говорим.
An1MaL написа:@GHOSTRIDER и Pho3nix
Не говорете глупости, моля ви!Admin написа:Вие карали ли сте изобщо High Octane, та се изказвате толкова смело за нея? Не подвеждайте човека, като не знаете.
sherpite написа:Само да вметна за High Octane-на, рамката е 4,350g, говоря за 2007 модела, с шок, чашки, скоба за седалка е под 6кг. Рамката е с DH- геометрия и има регулиране на челото + - 1 градус с 12х150мм ос. С Рам-а нямат нищо общо, като окачване, едното е с 4-ри точкова с-ма на окачването, другаta(scott-a) е моно окачване, за кво сравнение говорим.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта