п.п.нз дали улучих мястото за темата
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
WrathChild написа:Абе, да е*аааа...
Много добре знаеха, че не мога да плувам и ме навряха с редовен плувец и спасител !?! Мафия !!!
Ако не бяха дали втори шанс на културиста, който първо счупи ръчката въртейки я на обратно, щях да им е*а мааата на змиите и скокчето.
cichlidi написа:Човек аз се чудих от къде си ми познат и сега загрях къде съм те виждал. Впрочем добре плуваш хах посмях се малко, но иначе много бързо излезе от колата.
kikon написа:Според мен на предаването повече ще му подхожда името ОТВРАЩЕНИЕ.
Ама едва ли ще е толкова популярно, щото който се престраши да участва, ще си спечели славата на отвратителен, а не на безстрашен. Или поне в повечето случаи.
Ozzie написа:Иво, както виждам, можеш да се задържиш над водата. Трябват ти няколко уроци за усвояване на кроул и бруст за да можеш да се придвижваш по- успешно във водата.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта