Задължителни изисквания:
- PC ВХОД
- Хубав звук (да не се налагат допълнителни говорители)
- 500 - 600лв
Мерси за мненията

eMcKu написа:Click
Въпреки, че не си почитател на Самсунг, това е доста добро и покрива твоите изсквания.
PtD написа:Не е Full HD. Според мен не си заслужава да се инвестира в нещо, което не е FHD.
HepBeH_XaMcTep написа:HD ready - 720p или 1366 x 768
Full hd - 1080p или 1920x1080
При връзване към пц... разликата между 2-те е доста голяма (особенно при 26+")
bluskanie написа:HepBeH_XaMcTep написа:HD ready - 720p или 1366 x 768
Full hd - 1080p или 1920x1080
При връзване към пц... разликата между 2-те е доста голяма (особенно при 26+")
Всъщност като гледам HD ready - 1680х1050, което едва ли би се забелязвало спрямо 1920x1080 с просто око...
Почвам да се спирам на PHILIPS 22PFL3403/10 засега... до утре трябва да реша
Още един въпрос...
Как да изкарам звук и картина от лаптопа към TV-то чрез САМО ЕДИН кабел? Лаптопа има S-Video, DVI и VGA. TV-то ще има HDMI... май нема начин без жакове (за аудиото), а?
bluskanie написа:Всъщност като гледам HD ready - 1680х1050, което едва ли би се забелязвало спрямо 1920x1080 с просто око...
Как да изкарам звук и картина от лаптопа към TV-то чрез САМО ЕДИН кабел? Лаптопа има S-Video, DVI и VGA. TV-то ще има HDMI... май нема начин без жакове (за аудиото), а?
agent_Jekov написа:SONY e марката за телевизори.С всичко останало правиш компромис в едно или друго отношение.
agent_Jekov написа:Имаме дългогодишен опит с много телевизори, и SONY се е утвърдило като най-доброто решение за телевизор, с най-дълъг живот и качествена картина.Имам едно малко 17 инчово телевизорче, което не е мръднало за 16-17 години!Не е надценена марката, просто е по-качествена, а качеството има цена.Това не са само мой думи, чувал съм го от доста хора, които се занимават или продават електроника.
HepBeH_XaMcTep написа:Sony са си Sony, но в ниския клас...
HepBeH_XaMcTep написа::offtopic:
@agent_Jekov
така и не ме разбра... В НИСКИЯ КЛАС СА ДОСТА НАДЦЕНЕНИ!
PtD написа:Не е Full HD. Според мен не си заслужава да се инвестира в нещо, което не е FHD.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта