п.?.
Май трябваше да си пусна анкетити в "Бла-бла". Може да ми ги изтриете и двете

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:@TeDo_BaPHa
глей си работата уе, аз пък ще си го пиша P.S.
и всъщност е послепис (една дума), а не После Пис
бе отиде темата у ряката
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Така е.Ние сме по-умни.Pho3nix написа:П.П.Българи сме все пак, няма нужда да следваме тъпите американци във всичко
Ozzie написа: После Пис
TeDo_BaPHa написа:ПП естествено, все пак живея в България и говоря на български....
the.trademark написа:Обосновете се... Естествено, ако желаете
kikon написа:P.S. е в оригинал и следователно по-правилно.
А ако не си редактирал мнението, а искаш да добавиш нещо, което си се сетил към края? И не "офтопик"?bikerider написа:Всъщност най-правилно е да се пише "Edit:"
marsa написа:А ако не си редактирал мнението, а искаш да добавиш нещо, което си се сетил към края? И не "офтопик"?bikerider написа:Всъщност най-правилно е да се пише "Edit:"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта