SStoeV написа:В предвид обстановката навън,се допитах до Попа за една зимна сбирка в някое топло кръчме.Та какво ще кажете да решим в коя и къде..? Ники,ти какво ще кажеш по въпроса?![]()
nicky bike написа:По случай празника 3-ти март предлагам да скокнем до Шипка и да спуснем Манастирската пътека. )
nicky bike написа:Сбирка в 19 00 часа петък (06.03.2009.) на пазара
nicky bike написа:Във връзка със сбирката.
"Вечерния ред" ще започне с учредяването на Клуб което смятам ще отнеме време. По този случай моля да присъстват хора които са съмишленици на идеята.
Popa написа:nicky bike написа:Във връзка със сбирката.
"Вечерния ред" ще започне с учредяването на Клуб което смятам ще отнеме време. По този случай моля да присъстват хора които са съмишленици на идеята.
Ейй, най после нещо смислено да се роди!
![]()
![]()
svetlan написа::)Вече мога да пиша и аз разгелеле. Ще се видим утре. Отивам да гледам клипа
svetlan написа::)Вече мога да пиша и аз разгелеле. Ще се видим утре. Отивам да гледам клипа
nicky bike написа:Името на клуба е Колоездачен Клуб "Исполин"-Габрово.
nickybike написа:Следващата сбирка ще е в петък 20.03 на същото място,за доуточняване по съдебната регистрация.И евентуано приемане на членове,които бяха възпрепядствани на учредяването.
nicky bike написа:Тази вечер в магазина,а другата седмица може и на старото място.
bikezilla написа:Да ви е честит клуба!Пожелавам много успехи и сочни плодове на клубното узряване
vlassadar написа:Честито момцииии!!!![]()
И нас да ни каните
bullerspike написа:
Ако направите някое по-дълго маршрутче може да се присъединя към вас![]()
Мама все ми повтаряше,че съм нахален
Popa написа:
Ако те устройва маршрут примерно като : Тешел- Триград - Мугла - Перелик- Стойките и пак у Тешел- леко каране в Родопите.
![]()
![]()
![]()
Заповядай тази година ЕДИН ПЪТ с нас да покараш!
![]()
![]()
botzi написа:
Попе кога сте го карали този маршрут, и кога ще го повтаряте ?
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта