axelmax написа:@agent_Jekov-живеем в 21 век,тая лада я забрави
Мани ти, тва за парите си е най-добря джип, който за българските пътища е железен.Плюс, че ще ходя офроуд сред природата с него.И кво му плащаш в крайна сметка за чисто нова машина с евтина поддръжка?Ето колко съм перфекционист, според bikerider трябваше да се хвърлям на "Хамър", може би.
NovemberCharlie написа:Тези "религиозни войни" са израз на изконно непознаване на корпоративните подходи в последните 100 години.
Ма нема религиозни воини бе, мен.Едно е да държиш на най-доброто, друго е да се фърляш във война.Тва кво правят корпорациите не ме интересува много, не работя в тая сфера, гледам крайния продукт.
PtD написа:Мерси. Дай боже всекиму платежоспособност, че да се набутва като мен
Ми ако беше толкова платежоспособен, щеше да си вземеш KDL-40W4500, стиснал си се просто.Поне направи ли си труда да видиш картината и на двата телевизора в действие?Съмнявам се.Всъщност ти си се набутал най-много защото за разлика от bluskanie явно можеш да заделиш доста пари в момента и вместо да заложиш на изпитано качество, взимаш съмнителни продукти.Интересно ми е какви екстри имаш в САМСУНГА, които ги няма в СОНИ-то, сподели.Фактът е, че нямаш Bravia Engine 2, най-новата технология за подобряване на картината на СОНИ.Ако беше видял на живо щеше да разбереш за какво ти говоря.Точно RBR щеше да ти спи.Не си наясно е извода.
@PowerSlide
Знаеме кое се доближава до истината, ти дай пари и не му мисли.
@bikerider
Мен, ти със САМСУНГ-а, даже не 1, не ми казвай кой е шаранче.
Ай со здраве да си ползвате бангиите, аз отивам да поджиткам на моя САМСУНГ.