kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Ама ти четеш ли какво пишеш?The_Ghost_R!Der написа:Бих ти предпочел (Scott Nitrous 10)
dido_nitrous написа:Незнам къде да намериш рамка. Чакай да излезе някоя ,а за шок - Fox Van R 195mm,но незнам откъде. Аз карам nitrous с такъв шок и е много добър. За една година нямам никакви проблеми, въпреки че не го щадя много
380 лв е нов
Capoeira написа:dido_nitrous написа:Незнам къде да намериш рамка. Чакай да излезе някоя ,а за шок - Fox Van R 195mm,но незнам откъде. Аз карам nitrous с такъв шок и е много добър. За една година нямам никакви проблеми, въпреки че не го щадя много
380 лв е нов
Този размер искам да ми го покажеш от кои просизводител е защото рамерите са 190:200:216:222
dido_nitrous написа:Capoeira написа:dido_nitrous написа:Незнам къде да намериш рамка. Чакай да излезе някоя ,а за шок - Fox Van R 195mm,но незнам откъде. Аз карам nitrous с такъв шок и е много добър. За една година нямам никакви проблеми, въпреки че не го щадя много
380 лв е нов
Този размер искам да ми го покажеш от кои просизводител е защото рамерите са 190:200:216:222
Еми значи е 200мм, моя грешка
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта