P.S
Вече даже е 1198т

An1MaL написа:Искам Harka да ми обясни защо точно моят рейтинг е 1200т !?
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:ето няколко "гласуващи" да видят какъв кеф е да НЕ можеш да цъкаш минусчета насам натам, само да гледаш на теб да не ти цъкат. Добре дошли в клуба на ...хммм.... всички останали
did написа:Да ти обясня ли защо?
agent_Jekov написа:Най-вероятно сте хванати като участници в канали за манипулиране на рейтинг.
An1MaL написа:agent_Jekov написа:Най-вероятно сте хванати като участници в канали за манипулиране на рейтинг.
Поне така си мислят, но аз не съм!
Oxliofa написа:По скайпа мога да ви пратя хак за рейтинг![]()
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
MAN6 написа:Pho3nix написа:ето няколко "гласуващи" да видят какъв кеф е да НЕ можеш да цъкаш минусчета насам натам, само да гледаш на теб да не ти цъкат. Добре дошли в клуба на ...хммм.... всички останали
и като ти набият няколко минуса или ти свалят рейтинга, кво? свършва светът ли? ауу леле, мамо ше ревна...
Oxliofa написа:По скайпа мога да ви пратя хак за рейтинг![]()
sando g написа:Oxliofa написа:По скайпа мога да ви пратя хак за рейтинг![]()
Искам да си направя рейтинга 666!
Ако на всички с ''нечестно" вдигнат рейтинг се ресне рейтинга....
Та аз знам поне 10
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Еммм ако беше по-умен директно щеше да си кажеш на админа, и естествено ако ти е чиста съвестта
sando g написа:TeDo_BaPHa написа:Еммм ако беше по-умен директно щеше да си кажеш на админа, и естествено ако ти е чиста съвестта
Аз ли...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта