от Admin » Нед Мар 08, 2009 6:22 pm
@flex
И аз се извинявам, че точно в твоята тема стана, но е хубаво въпросът да бъде изяснен (за недоразбрали като axelmax), тъй като оттук нататък наистина ще трия такива коментари, когато ги видя.
@axelmax
Основанието, на което ще ги трия, е че такива коментари нарушават добрия тон и са комплексарски. Напомням ти, че това е форум и той си има модератори, които по своя преценка махат подобни мнения.
Ако просто беше казал "момчето със зеления Ram кара супер, но някои от другите имат още да тренират", иди-дойди. Бих го приел за градивна критика. Ама ти обвъзваш карането на хубав велосипед с уменията на колоездача, което вече не е градивна критика. Всеки може да кара колелото, което има, по начин, по който може, стига да му носи удоволствие. За мен не е в рамките на добрия тон, когато някой каже нещо от сорта "абе не го заслужаваш това колело, щото не можеш да го караш както трябва".
Това обяснение би трябвало дори на теб да ти стигне. Смятам това да е и последното мнение по този въпрос в тази тема, а и в други, така че няма нужда да ми отговаряш. По-добре мисли повече, преди да пишеш.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.