Бихте ли ми помогнали да избера ???

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Бихте ли ми помогнали да избера ???

Мнениеот arabmoney » Нед Мар 08, 2009 8:43 pm

Значи .. колебая се да избера между 2 вилки ROCK SHOX DART 2 ИЛИ EPICON DA .Аз искам да карам стрийт и дърт джъмп , рамката ми е Prodigy Hardtail .Коя според вас е по здрава като направа ,коя има по добър вход , повече настройки , и като цяло според вас ако наистина имате представа коя е по добра но само ако наистина знаете моля ви трябва възможно най скоро да реша и се надявам да ми помогнете колеги. Изнивям се ако темата не е за тук ако съм сбъркал преместете я не я трийте моля ви !!!
arabmoney

Рейтинг: 1200

Мнениеот манджа » Нед Мар 08, 2009 8:54 pm

нито една от изброените не е предназначена за дадените стилове!!
по-добре събери за дърт джъмпер или арджаил :)
ПП:мерси за минуса...
Последна промяна манджа на Нед Мар 08, 2009 9:07 pm, променена общо 1 път
Аватар
манджа

Рейтинг: 1454

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Мар 08, 2009 8:57 pm

Ако бях на твое място за тези пари бих си взел Duro DJ E. Oсобено за посочените от теб стилове :). Ще ти се наложи и нова капла, ако не искаш нова капла има вариант с 10-ка ос- ТУК

:) :agree:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот dEcLiNe » Нед Мар 08, 2009 8:57 pm

Ами нито една от двете вилки не е нито за стрийт нито за дърт.Dart1 притежава настройка само за твърдостта.Epicon-а освен това има и опция rebond т.е. скоростта на връщане.Съветвам те да посъбереш още пари за истинска вилка или да си купиш твърда.Ако си твърдо решен да взимаш една от двете вилки вземи Dart 1 защото е с по-малко ход. :agree: :) :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот bo4co » Пон Мар 09, 2009 11:02 am

Да,ама ако кажеш на човека колко струват ботушите ще му стане лошо. :bowdown:
bo4co

Рейтинг: 1170

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X