Admin, dEcLiNe™ -

изчекох двете теми, доста полезни са, мерси.
axelmax, Pho3nix - 140мм ход карам и сега, верно сънтър епикон е, но ми харесва работата му, проблема е, че вече 2-3 пъти ми се случва да го згъна почти докрай (напомпан е достатъчно като за моите килограми, проверил съм

). маниту нещо не съм ги вземал впредвид, а и по-малко хора ги карат мисля, оттам и по-малко впечатления, също не съм наясно с техните системи и различни екстри, докато за RS и Mz имам поне някаква съвсем бегла представа. също и не знам доколко са качествени маниту, чел съм във форума, че имат проблеми с качеството (нз дали още е така). като цяло мисля твърдо да бъде RS или Mz.

а и от друга страна, колкото и да е без значение за избора на вилка - външния им вид не ми харесва толкова, колкото на RS и Mz.
от двете статии на Admin оставам с впечатление, че Motion Control-а е заключване на вилката с възможност за отключването й при определен удар, който може да се настройва, а също така като ЕТА остава някой и друг см. активен за т.нар. саг и обиране на мънички неравности. това, в комбинация с U-turn-а за регулиране на хода, доста ми харесва и май накланя везните поне малко в полза на 318 U-turn. теглото мога да го преглътна, така и така май съм се отказал от въздушните системи (АТА и 2-степ) с оглед на оплакванията тук таме я от едната, я от другата.
благодарско за мненията ви и наливането на акъл в кухото ми канче.
ЕДИТ: codename47, какво имаш впредвид с темата за лирик и фокс? изчел съм я, ако предлагаш една от двете, за съжаление много скъпи ми идват

, иначе бих се зарибил на една от двете.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.