В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Голяма красота ,голямо нещо.
Честито, да газиш дълго и щастливо с него
П.П. Виждам че има доста теми за нови байкове. Хрумна ми ,че ще бъде интересно авторите им да пускат снимки и информация за всяка надградена част по колелото .
Честито ! Само приятни моменти с него и безаварийно Geronimo, не на всеки му се занимава да качва толкова много снимки и да пише описания А и повечето части се знаят само като ги погледне един по-разбиращ колоездач.
Скъпо струва но си струува .. в цифри ти ми гооовори.. с много нули се купууват и порядъчни жени..
Леле как бех сигурен че заглавието на темата ти е от някой хит ахаха...
http://vbox7.com/play:36647060
Страхотно колелце честито със здраве и много приятни мигове с него И в тон със заглавието на темата колко струва може ли също да дадеш някой по подробни характеристки за него ?Дано админа и модераторите не сметнете,че и това мнение не отговаря на новите правила.Ако не отговаря моля кажете ми каде съм сгрешил.Да се поправя