Аз съм фен на kikon, защото contty не я познавам (само съм чувал, че има чувство за хумор)...

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bikerider написа:Всеки има препочитания и се чудех какви са вашите. Коя мацка харесвате повече? Защо?
Аз съм фен на kikon, защото contty не я познавам (само съм чувал, че има чувство за хумор)...
bikerider написа:Аз съм фен на kikon, защото contty не я познавам (само съм чувал, че има чувство за хумор)...
bluskanie написа:Ееех, нема се научите, че никога пред една жена не се казва, че друга е по-предпочитана... така винаги едната си вика "оф, тоя ше ми е роб", а другата "простак, че и без вкус"![]()
![]()
bikerider написа:bluskanie написа:Ееех, нема се научите, че никога пред една жена не се казва, че друга е по-предпочитана... така винаги едната си вика "оф, тоя ше ми е роб", а другата "простак, че и без вкус"![]()
![]()
Абе ей, я не си пъхай оная работа в темата ми
@outfaced: Понякога смисъла е, че няма смисъл
Ева, да му кажа ли? :Dagent_Jekov написа:Какво означава kikon ми е интересно?Някво много сладко ми звучи. :)
Oxliofa написа:"Я елате пиленца при батко..." (множествено число)
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
ico 1 написа:Не съм ги виждал,но ги харесвам:).
PtD написа:Ще ядеш бой от TheAnimal ми се струва...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта