Ем сякаш му се вижда края, дано до 6 месеца всичко да се стабилизира ... до колкото е възможно или поне да има някакво подобрение

Трябваше на Стефанов да му предложа да провирими и тия с колела за над 3000 лв.kibikoff написа:Данъчните в спасителна акция за повече приходи
Ще стане интересно, точно преди изборите.
Бъркаш данъчни и митничари.kibikoff написа:трябва се оглеждам за Чарли докато свещенодействам край казана и градуса не падне под 35![]()
NovemberCharlie написа:....Трябваше на Стефанов да му предложа да провирими и тия с колела за над 3000 лв.....
Newone написа:NovemberCharlie написа:....Трябваше на Стефанов да му предложа да провирими и тия с колела за над 3000 лв.....
Сакън...ще пострадат и хора извън федерацията!![]()
Хмм, кофти работа.kibikoff написа:писмо
тук стана заигравка, някой клати черешата ....
чудя се от кой тип* е писмото:
- кърваво писмо на Бенковски
- Донски казаци пишат писмо до султана
Не е задължително, макар че може да се направи такъв извод.bikerider написа:Да разбирам, че Danske Bank пророкува падане на борда, така ли?
Ми не е ясно.bluskanie написа:Ми то не е ли ясно, предвид налагането на Еврото?
Честно казано и аз само за тия алтернативи се сетих. Въпросът с разликите в лихвите обаче и при тези варианти си седи.kibikoff написа:не е ясно още, със 70 млн. няма как да бутнат борда
или набират капитал от нас (понеже никой друг не им дава заеми)
или имат инвестиционни намерения в Бг![]()
или ...
има нещо мътно в цялата работа
чакаме и тръпнем
bluskanie написа:Ма знам, общувам с хора отвъд океана, та поне за имотите имам преки наблюдения как вървят. Обаче "партията майка" съобщава по новините, че кризата е свършила
SpoileR написа:Жена му на ОБАМА сади КРАСТАВИЦИ И ДОМАТИ пред фонтана в Белия Дом![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта