Nikitzo, никоя от тези рамки (т.е. нейно копие) не може да бъде направена в България. Т.е. теоретично (или по-скоро във фантазията на тези хора) може, но на практика не. Зад тези рамки стоят много, много познания и опит на създателите им, които не могат просто да се копират.
Замисли се хубаво: ако тия хора бяха направили копия на тези рамки, защо щяха да показват снимки на “оригиналите”, вместо на “копията”?:?: Сега за всеки, който знае какви са показаните рамки, е ясно, че те са правени много далеч от България. А пък аз съм сигурен, че хората от BVS са ги виждали само на снимка тези рамки.
Така че не очаквай да ги намериш при тях. Може да намериш някакви други, които в никой случай няма да са и половин копия на тези.
А пък според мен, ако намериш при тях някакви рамки, те ще са made in Taiwan. Защо според теб никоя от БГ марките (RAM, Drag, Sprint, Cross, Leader и т.н.) не прави алуминиевите си рамки (а в почти всички случаи и стоманените) в БГ, а ги внасят от чужбина? Защото алуминият не е шега работа за обработка (нито пък изобщо правенето на рамка) и на настоящият етап ще излезе много скъпо (ако изобщо е възможно)да правят рамки тук, вместо да ги внасят от далечния изток.
Животът е кратък, карай бързо!