Че какво му е на пиенето на бира в парка?!

@Animal
Офертата ти е супер! Само дето има един малък и един малко по-голям проблем:
1. Не се сещам за парк наоколо /освен пейките на банята/
2. Нямам обедна почивка

Охоооо, стана тя каквато стана.IVO Jordanov написа:@ Overlorda
Че какво му е на пиенето на бира в парка?!![]()
@Animal
Офертата ти е супер! Само дето има един малък и един малко по-голям проблем:
1. Не се сещам за парк наоколо /освен пейките на банята/
2. Нямам обедна почивкабачкам от 10 до 18 безспир. Виж след 18 ч. в повечето случай съм свободен и мнооого жаден!
Спамър! Ти ще ми кацнеш!Antares написа:Ти си бЕгай по задимените заведения да муфтиш цигари :]
Слабо, Пешо, слабо.Antares написа:До тогава ще си забравил. Или в най-лошия случай ще се жертвам кутия цигари
dembi написа:Днеска два пъти видях един пич ... И двата пъти се спускаше по ул. Дойран
edinmilion написа:днес на Бистрица видях двама пичови, бяха седнали на механа "Шопите" с изглед към главния път. Поздравихме се, но още ме е яд що не спрях за малко да пийна една бира с тях
след това на Железница видях друг човек с DRAG Grizzly, който слизаше на долу (посока Сф) с него не се поздравихме...
После изкочиха 3-ма човека, аз тъкмо излизах от магазина пак в Железница, с колела: RAM АМ, Драг ZX5 мисля че беше, последния с RAM HT-3 с много готина бояПоздравихме се с тях и отпраших на горе от чешмата към горската алея (тук е мястото да поздравя един дядо който ходеше с темпото с което аз карах!!! Със сигурност е бил спортист)
![]()
След това се свличах от алеята към Симеоново (АТВ-та са разказа ли играта на пътеките) и точно в началото на павираната пътека видях момче и момиче с DRAG-ове бяха ама какви точно не обърнах внимание, защото момичето беше с някъв секси клин![]()
Дали някой ще се познае?(буф, буф халбите с бира):beer:
ACID BURN написа:
Аз с АМ-а, Тони(winger) с драг онтарио и Гошето(jorol) с яката хт 3-ка!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта