kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Колкото отнема един минус.the.trademark написа:Колко рейтинг дава един +?
ехооdEcLiNe™ написа:Сега един от най-тъпите.Каква е тъпата "тайна " на тоя Nissan Skyline GT-R.Какво е това добиче, че с неговите 480-500 к.с. ускорява до 100 за 3,3 сек.?!? Трансмисията ли му е мамата, купето ли е леко?
![]()
Как бе?!?
![]()
L-E-G-O написа:Не е тъп въпроса, но няма смисъл от нова тема... та колко тежи рамка RAM XC1 и има ли по- малък размер от 18.5"
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Айде, ето ти 2 точкиthe.trademark написа:Защо рейтингът ми пада като тухла???![]()
![]()
Едит: Преди 2 минути ми беше 1084, а преди 1 час 1098![]()
![]()
anubis написа:Кой тъпанар измисли гравитацията?
Аз също питам и смятам въпроса за сериозно тъп.Antares написа:Кой тъпанар измисли ставането рано сутрин![]()
![]()
hitar_potter написа:абе, на вас бачка ли ви скайпа? Че на мен нещо не може да се свърже
да, бе, и при мен пробачкаBurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:абе, на вас бачка ли ви скайпа? Че на мен нещо не може да се свърже
Бачка безотказно.![]()
Онтопик: Може ли да се одави риба? icon_rofl.gif icon_rofl.gif icon_rofl.gif
dEcLiNe™ написа:Сега един от най-тъпите.Каква е тъпата "тайна " на тоя Nissan Skyline GT-R.Какво е това добиче, че с неговите 480-500 к.с. ускорява до 100 за 3,3 сек.?!? Трансмисията ли му е мамата, купето ли е леко?
![]()
Как бе?!?
![]()
SpoileR написа:dEcLiNe™ написа:Сега един от най-тъпите.Каква е тъпата "тайна " на тоя Nissan Skyline GT-R.Какво е това добиче, че с неговите 480-500 к.с. ускорява до 100 за 3,3 сек.?!? Трансмисията ли му е мамата, купето ли е леко?
![]()
Как бе?!?
![]()
И трансмисията му е мамата и купето и Нютон метрите.
И все пак: Нормален такъв не може да направи от 0-100 за 3.3 ... тряя да е поне 700 коня...
V-образен 3.8 литра двигател с 6 цилиндъра и 2 турбокомпресора, мощност от 473 конски сили и въртящ момент 434 Нм.
Ускорението от 0 до 100 км/ч е за 3.5 секунди и 402 метра за 11.7 секунди
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта