За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Правя рисунки с аерограф. Всички сте виждали неща нарисувани с такова нещо из нета. Става на въпрос за изработване върху каски, рамки абе всичко квото се сетите. Проекта е по ваша идея, давате ми снимка, нещото на което ще се рисува и го правим нп. Може и проекта да е от мене със вашето мнение естествено. Цената е в зависимост от рисунката, колко материал ще коства и тн. За това ще се разбираме на скайп-cichlidi За някой мой рисувани неща снимки ще ви пратя по скайп. Моля само да не ми пишат хора, който искат просто да видят кво е тва. (само да си губим времето взаимно) Ако нещо съм забравил питайте тук или на скайп.
Хаха нямаш проблем, но трябва да уточниме какъв тип да е материала хах.
А за снимките не съм качил нарочно. Защото всеки един човек иска нещо различно, пише ми рисувам му го примерно на лист или пърче ламарина да види как ще изглежда и така преценява. Ако настоявате няма никакви проблеми ще кача по-късно някой работи.
Ами на рамки рисувам да. (на всичко-рамки, вилки, каски, телефони всичко) Снимките обаче ще качвам утре, обещавам, защото просто сега нямам нерви, ако някой иска ще му пратя по скайп.
За пламъците имам снимка на едни, но те не са баш риал. Тези дни ще драсна едни.
@spirit ти какво показа ахаххха чакай малко, това според мен си клони към произведение на изкуството а и съм сигурен, че като чуеш цифрата и ще се позамислиш....
Тва няма лошо, но според мен не е редно. Нали се сещаш, че с един цвят може да боядисам цялата каска да я пръсна, но и мога с този цвят, цялата да я изрисувам, вместо да я пръсна. Някакси не се връзва. Да я пръсна е доста по-лесно от колкото да я изрисувам цялата нали се сещаш. За това спрямо "рисунката" казвам съответна цена.
Скоро очаквайте няколко снимки на някой нови нещица "нарисувани".
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Ето една каска на един наш съфорумник. За съжаление нямах време да я доизпипам, за да може да е готова до днес, за да може за кара. Каската е матова и надписа е мат. Ако е гланц ще е доста по-ефектно.