Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

) за 2-ма човека , което включва ядене, спане, транспорт, лифт и Чичовци ( друг вид ядене
 ) за 2-ма човека , което включва ядене, спане, транспорт, лифт и Чичовци ( друг вид ядене   ) и това е цената за една вечер + 25 за още една вечер ако трябва... въпрос на настроение...
 ) и това е цената за една вечер + 25 за още една вечер ако трябва... въпрос на настроение...  

Ами ние какво да кажем от Шумен
 Ами ние какво да кажем от Шумен   Само пътят ни излиза 50 лв. От там нататък ядене, бири, лифт ако ще се ползва...нощувките ще са в палатка. Да не говорим изтощителното пътуване през Балкана.
  Само пътят ни излиза 50 лв. От там нататък ядене, бири, лифт ако ще се ползва...нощувките ще са в палатка. Да не говорим изтощителното пътуване през Балкана. 

Анелия написа:Абре манджо, на теб от Казанлък ти е проблем до СопотАми ние какво да кажем от Шумен
Само пътят ни излиза 50 лв. От там нататък ядене, бири, лифт ако ще се ползва...нощувките ще са в палатка. Да не говорим изтощителното пътуване през Балкана.
Ще го измислим, но аз засега съм склонна да посетим и двете събития.

dido_nitrous написа:Тези, които са били предните години на палатка можете ли да дадете малко информация. Благодаря!

no adrenaline no fun
  no adrenaline no fun  

dido_nitrous написа:Явно ще се къпем в реката, супер

А за да разпънеш палатка, плаща ли се нещо, в смисъл мястото?
 За първа година имам желание и възможност да участвам и искам да се осведомя за рисковете и възможностите за каране с подобен тип рамка /пукания, късания и т.н./
  За първа година имам желание и възможност да участвам и искам да се осведомя за рисковете и възможностите за каране с подобен тип рамка /пукания, късания и т.н./  , пояснявам че съм с рамка Climber-08, a в клиповете които гледах всички карат меки рамки - независимо от стила. Предварително Благодаря на отзовалите се !
 , пояснявам че съм с рамка Climber-08, a в клиповете които гледах всички карат меки рамки - независимо от стила. Предварително Благодаря на отзовалите се !       

с номера си
 с номера си 

Unnamed написа:Можеш да бъдеш напълно спокоен има много хора които карат с клаймбъри и то с големи двукоронни вилки даже ако не се лъжа имаше едно момче от отбора на "Горгона" което караше със Джуниор Т (Марзочи) и нямаше никакви проблеми
ТЪЙ ЧЕ ПИРИ

killvanrea написа:Искам да попитам възможно ли е външи лица (не записалите се в състезанието) да карат по трасето по време на тренировките.

killvanrea написа:Да наистина си струва само заради лифта. Но разбрах че за 4х лифт няма и сигорно няма да го ползвам за дх, защото с катерача не бих се пуснал по дх трасето. Мерси все пак за отговора ще видим как ще го измислим

Евалата на организаторите.
 Евалата на организаторите.   

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта