kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
URNEST написа:Iron Horse 7point c Magura Wotan...и въпросните "дъги" се наричат "арки".
...иначе наистина изглежда приятно, теглото известно ли е?
outfaced написа:...
BurNiNg_IcE написа:http://www.mtb-bg.com/news/news00578_Ram_DHX_2_resize.jpg
Вече си мечтая и аз за такова... след като днес един приятел си взе RAM DH, аз искам по-добро ест... ма май няма да се осъществи скоро време![]()
![]()
![]()
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
hitar_potar написа:outfaced написа:...
баси, откраднал си ми мечтата. шсе изям от яд.![]()
Едит: WOW, абе аз ли нещо не схващам - на снимката с байка на Сам Хил има и описание на машината - в раздела Cockpit са споменати спирачките Avid Juicy Ultimate, със 160мм ротори, които са захванати само с 3 болтчета, а не с 6. тва не е ли малко опасно? или не е от такова значение...
asench написа:hitar_potar написа:outfaced написа:...
баси, откраднал си ми мечтата. шсе изям от яд.![]()
Едит: WOW, абе аз ли нещо не схващам - на снимката с байка на Сам Хил има и описание на машината - в раздела Cockpit са споменати спирачките Avid Juicy Ultimate, със 160мм ротори, които са захванати само с 3 болтчета, а не с 6. тва не е ли малко опасно? или не е от такова значение...
абе виждате ли, Сам Хил кара на три болта, па на мене ми викате че е опасно с ЧЕТИРИ болта!
![]()
![]()
А за мечтата- може би колелото на хонда щч ме задоволи
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта