Виж как се сещаш самico 1 написа::offtopic: Ми аз да питЪм има ли такива жени,дет не са от Фторите или искаш да кажеш дет само за туй стават?.
NovemberCharlie написа:Глейте сига. Да ви нашепне старото някои истини: има жени за гледане, има жени за е*ане и такива за живеене. Тая е от Фторите!
Never say never!Alpina написа:NovemberCharlie написа:Глейте сига. Да ви нашепне старото някои истини: има жени за гледане, има жени за е*ане и такива за живеене. Тая е от Фторите!
Абе сигурен ли си, че само тези трите възможности са.
Не че са малко, ама... тази не ми се вписва никъде
Alpina написа:NovemberCharlie написа:Глейте сига. Да ви нашепне старото някои истини: има жени за гледане, има жени за е*ане и такива за живеене. Тая е от Фторите!
Абе сигурен ли си, че само тези трите възможности са.
Не че са малко, ама... тази не ми се вписва никъде
Идеално! Тъкмо няма да си губите времето в говорене.Alpina написа:Че съм го закъсал - закъсал съм го, ама все пак...
http://vbox7.com/play:765c9ca1
Че кой те кара да го пипаш? То тебе ще те пипаskiman написа:Това и с крак не бих го пипнал
NovemberCharlie написа:Че кой те кара да го пипаш? То тебе ще те пипа
Хммм...Това ми напомни за един мой съученик, който на една от нашия клас й викаше "чумичката", щото била болестотворно грозна. После за малко да се ожени за нея...от любоФskiman написа:NovemberCharlie написа:Че кой те кара да го пипаш? То тебе ще те пипа
Трябва да съм безпаметно пиянЗащото после ще ме преследва в съня ми.
NovemberCharlie написа:Хммм...Това ми напомни за един мой съученик, който на една от нашия клас й викаше "чумичката", щото била болестотворно грозна. После за малко да се ожени за нея...от любоФ.
bluskanie написа: "Росинант взе титлата"
Ако беше на байк, щехте да опъвате лиги, ма айде
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта