Dravceto написа:Всичко е шитня, парка и сега си е добре. На снимките не са показани здравите кошчета хубавите пейки които поставиха миналото лято, градинките с цветята които лелките поддържат всеки ден, 5 6те хубави дървени бесетки. Всички тези неща ще се развалят когато преместят тоновете желязо за виенски колела и увеселителни влакчета.... Ами я се замислете къде ще бъде паркинга който ще бъде за минимум 1000 коли? Под земята ли ? НЕ! Ще бъде в парка. Ами хората които идват точно заради спокойствието в парка, те повече няма да го правят. Плюс това като се построи въпросния луна парк неможе да не се искат и някъкви пари за вход, все пак от някъде трябва да се изкарат тия 17000лв. за наем. Оо ами то и по нагоре в парка строят мол. Чудна работа! Все повече си мисля че след 10 - 15 години живот и здраве няма да има къде да разхождаме децата си.
Според мен поредната глупост от нашите управници!
Позволявам си да цитирам един потребител в друг сайт, мисля че е интерсно.
Подкрепям - в момента парка си е натурална природа - ако направят увеселителен парк ще стане гадно - и аз няма да ходя - 100 % и голяма част от вас - и то не защото няма да имам 5 или 10 лв за вход - а защото не ме кефи просто !