Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Alpina написа:HepBeH_XaMcTep, Инвертор на напрежение от 12 на 220 волта.
За съжаление моя се дави за малко в нафта преди 8 месеца и ме е страх да го ползвам. Става за консуматор до 60 вата.
TeDo_BaPHa написа:Тя палатката към обяд предчувствам ще бъде като фурна, така че би й било удобно може би
PtD написа:Има и за по-големи товари, 150-200W
IVO Jordanov написа:@Animal
Я кажи повече за кифличката, че се заитригувах
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта