Моля за сравнение

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот reaper » Пет Фев 04, 2005 7:24 pm

Така, пак благодаря за фекалиите (да се изразяваме културно, поне да се доближим до умствените богове...), които изсипахте върху мен. Вие, драги ми професори, явно се мислите за ненадминати умници и несравними майстори на бързата мисъл. Е, тук аз бих искал да вкарам малко уточнения, защото явно умнотията ви е толкоз много, че много уравнения, научни проучвания и доказване на различни теории и теореми, не ви е стигнало да прочетете цялата тема. За това ще ви преразкайа накратко съсържанието на темата до моят пост. Господин Христозов се нуждае от скромно колело, но веднага след като каза какво го интересува, някой хора започнаха да го съветват да не си взима 28" колело, защото трудно ще си намери яко шини и гуми, после спирачки и т.н.
Да започнем с моите пояснения. едното вече ще се повтори: Тези, които дават съвети за яко шини са запалени по тежките дисциплини, нали. И в почетео случаи това са 16-25 годишните с малки изключения, както вече отбелязах. Сега никъде не съм казал, че всички 16-25 годишни дават съвет за якми шини, нали? По-възрастните далеч не са само хората от 50 нагоре. Възрастен за мен е 30 годишен човек, колкото и млад да изглежда, все пак аз съм на 16. Предполагам, че крос кънтрито все още е спокоен стил, нали? В сравнение с спускането, 4-кроса, дуала, фрийрайда, мръсните скокове. Нека сравним едно колело за спускане и едно за ХС. колкото и ултралеки работи да му ръчкаш, не може да надхвърли цена по-висока от това на едно хубаво колело за спускане или фрийрайд, нали? Говорим за чужди колела. освен ако не си докараш ултралекото колело по 7 кила.
Ако не забелязвате, навсякъде съм казал, че има изключения.
Оставам със следното заключение:
Явно вие, форумните богове с ум бърз като бръснач, сечащ камъни и дърве, не четете задълбочено. Но каквото и да кажеш, едно е ясно, цялата помия и отходна вода(май така се казваше, да ме извинят боговете ако съм объркал) на форума се излива върху теб. Губите съмишленици така. накрая ше останете само умници и ше се чудите к'во да правите като озтанете без "овци", с които да се ебавате. Аз може да съм тъп и да разцепвам циферблата на тъпомера, но има й хора, които държат на мен и не ме смятат за ултра тъп (както те себе си не за царе на умнотията и уникалното мозъчно развитие). Пък има и магазини, там дават съвети, и там мога да питам и няма да ме излъжат (щото ги познавам). По тоя начин си губите привържаниците и тези, които ви се възхищават (вече в минало време).Абе байкрайдър, на теб ти е много голяма главата бре, чичо, тва е от големия мозък. Струва ми се, че ти използваш най-малко 35-40% от умствения си потенциал, та нали си бог на знанията. Докато ние, простолюдието употребяваме около 10%. Бравос. Те и останалите не ти отсъпват. Пробдължавайте да си бъдете все така умни.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Рейтинг: 1700

Мнениеот hlebarka » Пет Фев 04, 2005 7:40 pm

кален скок се казва, не мръсен.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Пет Фев 04, 2005 8:09 pm

[quote="reaper"]

Така, пак благодаря за фекалиите (да се изразяваме културно, поне да се доближим до умствените богове...), които изсипахте върху мен. Вие, драги ми професори, явно се мислите за ненадминати умници и несравними майстори на бързата мисъл. Е, тук аз бих искал да вкарам малко уточнения, защото явно умнотията ви е толкоз много, че много уравнения, научни проучвания и доказване на различни теории и теореми, не ви е стигнало да прочетете цялата тема. За това ще ви преразкайа накратко съсържанието на темата до моят пост. Господин Христозов се нуждае от скромно колело, но веднага след като каза какво го интересува, някой хора започнаха да го съветват да не си взима 28" колело, защото трудно ще си намери яко шини и гуми, после спирачки и т.н.
Да започнем с моите пояснения. едното вече ще се повтори: Тези, които дават съвети за яко шини са запалени по тежките дисциплини, нали. И в почетео случаи това са 16-25 годишните с малки изключения, както вече отбелязах. Сега никъде не съм казал, че всички 16-25 годишни дават съвет за якми шини, нали? По-възрастните далеч не са само хората от 50 нагоре. Възрастен за мен е 30 годишен човек, колкото и млад да изглежда, все пак аз съм на 16. Предполагам, че крос кънтрито все още е спокоен стил, нали? В сравнение с спускането, 4-кроса, дуала, фрийрайда, мръсните скокове. Нека сравним едно колело за спускане и едно за ХС. колкото и ултралеки работи да му ръчкаш, не може да надхвърли цена по-висока от това на едно хубаво колело за спускане или фрийрайд, нали? Говорим за чужди колела. освен ако не си докараш ултралекото колело по 7 кила.
Явно вие, форумните богове с ум бърз като бръснач, сечащ камъни и дърве, не четете задълбочено. Но каквото и да кажеш, едно е ясно, цялата помия и отходна вода(май така се казваше, да ме извинят боговете ако съм объркал) на форума се излива върху теб. Губите съмишленици така. накрая ше останете само умници и ше се чудите к'во да правите като озтанете без "овци", с които да се ебавате. Аз може да съм тъп и да разцепвам циферблата на тъпомера, но има й хора, които държат на мен и не ме смятат за ултра тъп (както те себе си не за царе на умнотията и уникалното мозъчно развитие). Пък има и магазини, там дават съвети, и там мога да питам и няма да ме излъжат (щото ги познавам). По тоя начин си губите привържаниците и тези, които ви се възхищават (вече в минало време).Абе байкрайдър, на теб ти е много голяма главата бре, чичо, тва е от големия мозък. Струва ми се, че ти използваш най-малко 35-40% от умствения си потенциал, та нали си бог на знанията. Докато ние, простолюдието употребяваме около 10%. Бравос. Те и останалите не ти отсъпват. Пробдължавайте да си бъдете все така умни.
[/quote]

kvo ti puka ,che te nemislqt kato teb

edno tvardenie e evqrno ako zad nego ima fakti ,ako te neiskat da gi priemat ,tehen problem ako ti neiskash tvoi problem

R E L A X;)we
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот PtD » Съб Фев 05, 2005 3:27 am

[quote="reaper"]

Нека сравним едно колело за спускане и едно за ХС. колкото и ултралеки работи да му ръчкаш, не може да надхвърли цена по-висока от това на едно хубаво колело за спускане или фрийрайд, нали?
[/quote]

Това че ти не знаеш, че може, изобщо не значи че твърдението ти е вярно. Може, и още как. Само питай TOYAGA колко е навит да даде за леко седалково колче и после обяснявай кое може и кое не. (Помня и точната цифра, но няма да я цитирам преди "дъртият заядливец" да даде съгласие ;))

Да беше прибавил едно "[b]според мен[/b]" и нямаше така да гризеш дървото. Много ясно, че като се изкажеш в стил "абсолютен авторитет" и дрънкаш глупости ще предизвикаш наистина знаещите да ти отговорят. Най-малкото за да не те вземе някой на сериозно и да се прецака.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот hlebarka » Съб Фев 05, 2005 3:38 am

Вярно, че на майната му се изредихме половината форум, не само боговете, ама мисля, че и рипер няма да издържи и ще ни каже паролата си.
Аватар
hlebarka

Мнениеот reaper » Съб Фев 05, 2005 11:39 am

Вижте сега! За неща, които са така, не споря. Примерно когато се заядохме със Harka в една тема. Казах "Добре!" и повече не съм тръгнал да приказвам. Имаше още една тема, която беше залополучна за мен. И там се извиних за грешките, които съм допуснал и глупостите, които съм наговорил (въпреки, че всеки си има виждания и според мен не бяха толкоз фатални...). Но както явно не виждате, тук навсякъде съм написал (в скобки) "разбира се има и изключения", с което имам предвид точно такива хора като "дъртия заядливец" TOYAGA (той ,между другото, наистина си е заядливец и то във висша степен, но това е право на боговете, да се заяждат). Смятам, че тук нямате никакво право да ме упреквате в каквото и да било. Струва ми се, че дори и да кажеш "според мен", пак ще ти се накачорят хиляда разбирачи (верно, може и така да е) и да почнат да те убеждават във виждания, абсолютно противоположни на твоите. Ами не е приятно. Тва е все едно да се привърженик на царската партия и някой да започне да те убеждава, че примерно СДС или някой друг е по-добър от тях, има по-добър подход към това и онова и така нататък.
Само информативно ще попитам: Едно колело за ХС дали може да струва 10 000 лева? До колкото си спомням, такава беше цената на Ориндж, нали.
И още нещо: тук въобще не става въпрос за това кое знам и кое не, а за съвсем друго нещо. За пореден път се убецдавам в това, че тук идвате само за да си чешете езиците и да се заяждате с който ви хареса.
hlebarka, не, няма да ти дам паролата си. Все още си остава за мен.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот reaper » Съб Фев 05, 2005 11:40 am

Между другото, PtD, имаш хубав подпис, смятам да го вкарам в действие.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот Redneck » Съб Фев 05, 2005 12:17 pm

[quote="reaper"]

Само информативно ще попитам: Едно колело за ХС дали може да струва 10 000 лева?
[/quote]

Може разбира се - пробвал съм Cannondale за същите цифри, но в US валута. А има и по-скъпи.
"I come from a land down under..."
Redneck

Рейтинг: 1200

Мнениеот hlebarka » Съб Фев 05, 2005 12:22 pm

uf reaper eto tova skupo
[img]http://www.mtb-bg.com/album/hlebarka/kg.jpg[/img]
pone v stranata na oringite e nad 10000leva
Аватар
hlebarka

Мнениеот reaper » Съб Фев 05, 2005 1:17 pm

Мерси за информацията! Сега вече ще знам, че някои от ултралеките колела са по-скъпи от тези за спускане.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот TOYAGA » Пон Фев 07, 2005 11:57 am

@ PtD

[quote]...Само питай TOYAGA колко е навит да даде за леко седалково колче...[/quote]

Колкото е необходимо... :^:

@ reaper

[quote]bla-bla ...Струва ми се, че дори и да кажеш "според мен", пак ще ти се накачорят хиляда разбирачи (верно, може и така да е) и да почнат да те убеждават във виждания, абсолютно противоположни на твоите. Ами не е приятно... bla-bla [/quote]

Тва е МНОГО сериозен проблем!

[quote]Едно колело за ХС дали може да струва 10 000 лева?[/quote]

Да. Но за съжаление няма да е перфектно...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Newone » Вто Фев 08, 2005 2:08 pm

@Reaper
Основните разминавания с истината в постовете ти от януари, са произволните обобщавания по отношение на икономическото развитие на България, връзката между възрастта и практикувания стил на каране и не на последно място, връзката между доходи и възраст на практикуващите МТБ.
Защо не попиташ за средната цена на колелата при закупуването им на една групичка колоездачи, които живеят около Пожарната в Пловдив и карат ХС?Средната им възраст/на карачите/ е около/съвсем около/ 40-те...
Доста примери мога да ти дам, но не си заслужава...Особено при положение, че ми цитираш Волен Сидеров като авторитетен и достоверен източник на информация....Най-малкото защото икономическите данни/до каквито той очевидно няма достъп/ могат да бъдат интерпретирани в по-широки граници, отколкото предполагаш.
Не съм изразявал мнение относно твоята интелигентност, но ти сам я компрометираш като се изказваш от позицията на 16-те си години като от последна инстанция!
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот bikerider » Вто Фев 08, 2005 2:35 pm

[quote="reaper"]

[/quote]

Абе reaper, ма ти съвсем не носиш на хумор бре... :D Той смеха беше за тебе, не за твоя сметка, ама карай...

Три бързи:

1. Прекалено си обидчив. Преди време имаше точно с теб разправия относно такива неща и се споразумяхме да използваме smilies за да няма недоразумения като това тук. Нарочно сложих smilies. Явно не помага. Следователно да търсиш проблема в мен е най-малкото наивно. Аз чисто и просто се забавлявам. Това с тъпомера е стар лаф и това че ти не го знаеш, откъдето веднага си мислиш, че злия bikerider отново се присмива и се изкарва супер умен си е твой проблем (виж т.2). Смешно ми е да гледам как се люшкаш между крайности: "значи аз съм тъп, така ли" -> "значи ти се мислиш за супер умен, така ли?". Смешно ми е, но помня че съм мислел по същия начин на твоята възраст и затова не задълбавам, щото знам че ще ти мине. Нека само да ти споделя нещо относно моя ум, IQ и така нататък. Аз не съм умен човек, има къде-къде по-умни хора от мен. Аз съм супер глупав човек и се гордея с това. Гордея се, щотo така всеки ден уча по нещо ново. Ако това не ти говори нищо - виж девиза на TOYAGA, дано се сетиш какво ти казвам.

2. Правиш основна грешка (заради която се параноясваш толкова яко и се сдухваш чак) като мислиш аналогично, а не логично, което е нещо съвсем друго. Един пример относно кое XC колело може и не може да струва по-скъпо от FR/DH такова - цитирам мистър Форд: "Една стока струва толкова, за колкото може да се продаде". Толкоз за логиката и аналогията.

3. По-младите като теб като правило винаги имат по-ограничен хоризонт от по-възрастните (както и аз имам по-ограничен хоризонт от по-възрастните от мен). Въпрос на житейски опит. Обратното разбира се не е вярно, противно на твоята "аналогична логика". NewOne ти го каза съвсем ясно и прецизно - като се изказваш като последна инстанция от висотата на 16-те си години поемаш риск. Като мислиш дуалистично без да съзнаваш, че има и други типове мислене, логичното следствие е да се сдухаш като се сблъскаш с нещо, което твоята ограничена представа интерпретира като обида, а то всъщност е нещо съвсем друго.

Е сега ако и след тая дърташка сълзлива дървено-философска тирада още си нещо обиден...
значи лошооо... за тебе...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот reaper » Вто Фев 08, 2005 10:45 pm

Прекалено сложно взе да става. Айде да приключим тая тема. Едва ли и ти, байкрайдър, би приел като шега това, а? Каквато и усмивка да слижиш.
Нюуан, Волен Сидеров се е добрал до информацията, присъствайки на някакъв си семинар. Да беше гледал повече телевизия, вместо да съдиш хората от слуховете за тях. Няма ли да влезем в ЕС със средна заплата от около 250?! Нима не е истина т'ва?! И ако това е добре...ми хайде юруж към Европата!
Нещо твърде неясно си изказъл мисълта си за колелата (к'во да съдя за интелигентостта ти?).
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Фев 09, 2005 1:03 am

Опа,опа,чекайте и аз да се изакам в темата-'изак'!Ох Олекна ми:bowdown:

Риперчо,кат кон с капаци си бре брато.Вземи разтвори малко мирогледа си,че така всичко дето не го знаеш,го възприемаш за обида :eek3:много лошо е тЪй,ша знайш.

И са кЪв беше проблемЪ?Дали е ВъзМожно едно ХъЦъ колило да е по-скЪпо от едно мини-танкче?!Ми,че може бре(справка цитата от bikerider на господин Форд),уеките материали,както се досещаш СА доста по-слъпи(става дума за поУймерчета и тн.).Защо?Ами сам си отговори на тоз въпрос.Не е много сложно.А за едно спущасто се чудо му трябва най-веч якост,килограмчетата тук се жертват,следователно по-Хефтини материали може се ползват.
БахДъВей,кръстосан ми е погледа,затова спирам да се опитвам да обявнявам обясненото,щото бързо почва да гуми смисЪла си тва повтаряне.Ю

Надяваме се,че следкато всеки изакал се...писал в темата де,ти обясни как седят нещата,как се въртят планетите и как тъй става,че като пикаш срещу вятъра се опикаваш.

Уффф,айм аут,че от толкоз ителектуален напън ме заболя червото.:banghead::^:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот hlebarka » Сря Фев 09, 2005 6:52 am

did ше ти направи клизма
Аватар
hlebarka

Мнениеот Newone » Сря Фев 09, 2005 8:14 am

[quote="reaper"]

Прекалено сложно взе да става. Айде да приключим тая тема. Едва ли и ти, байкрайдър, би приел като шега това, а? Каквато и усмивка да слижиш.
Нюуан, Волен Сидеров се е добрал до информацията, присъствайки на някакъв си семинар. Да беше гледал повече телевизия, вместо да съдиш хората от слуховете за тях. Няма ли да влезем в ЕС със средна заплата от около 250?! Нима не е истина т'ва?! И ако това е добре...ми хайде юруж към Европата!
Нещо твърде неясно си изказъл мисълта си за колелата (к'во да съдя за интелигентостта ти?).
[/quote]

Млади Жътварю, има кой да съди за моята интелигентност, така че си спести усилието;)А ако нещо ти се струва неясно попитай, ще ти отговоря...Относно В.Сидеров не съдя от слухове, а от личен опит, за твое сведение съм работил и в БНР и в БНТ, но това за тебе е доста отдавна...Така, че някои хора, които на тебе са ти познати от екрана, ние възрастните с парковите стилове и евтините колела/компоненти ;)познаваме от лични контакти...Споко не се впрягай излишно, защото всяка добронамереност си има край, а не е хубаво ако се срещнем да ни е срам да се погледнем в очите:thumb::peace:
Вместо да си търсиш поводи за гневност карай по-често с "Крива спица", помага...:D
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот lechuga » Сря Фев 09, 2005 9:39 am

Мисля, че идеята на Риипър за DH и XC колелата беше, че с доста евтино колело можеш без проблем да караш XC в планината(има доста примери:beer:), докато ако решиш да се спускаш, не можеш да го направиш с подобно колело(то можеш ама си рискуваш доста здравето, а и голяма част от удоволствието се губи):thumbu:
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот bikerider » Сря Фев 09, 2005 11:11 am

[quote="reaper"]

Едва ли и ти, байкрайдър, би приел като шега това, а? Каквато и усмивка да слижиш.
[/quote]

Бих го приел като шега, дори да не е.

Първо, ти не можеш да знаеш дали е шега, или аз наистина съм толкова гаден и зъл, че предпочитам да те обидя и да възтържествува моето огромно Его... нали? Та аз точно заради това сложих тия smilies да чатнеш, че се просто се ебавам невинно и се забавлявам, но ти предпочете да се обидиш смъртно.
Второ, има начини да се разбере едно нещо майтап ли е или не е, но както отбелязах преди, това е въпрос на малко житейски опит. Не те поучавам, само ти казвам как виждам нещата и това е за последно в тази тема. Накрая като ужасно гаден и зъл, но възпитан човек ти се извинявам ако съм те засегнал, защото както повторих няколко пъти, не ми беше това целта. Peace :peace:
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Сря Фев 09, 2005 11:16 am

[quote="hlebarka"]

did ше ти направи клизма
[/quote]

идааа...

къф е проблема? клизмичка? мозъчна? оууукеййй!

[img]http://www.ahajokes.com/cartoon/finger_through_eye.jpg[/img]

reaper, с тебе поне сме се виждали, знаем се извънинтернетно, тъй да се каже. Ама аз се познавам извънинтернетно и с доста от хората, дето тука си ги взел на мушка и се опитваш да ги образоваш. Недей бе човек! Смешно ми е даже като чета ти да даваш акъл на newone за това кой откъде си получавал информацията и кое колело колко струвало. И ми е особено смешно точно щото ви знам и двамата.

Според мен ти липсва парадоксален дзен-поглед върху света и за да направиш първата крачка към придобиването му ела някоя сряда вечер на сбирката да се запознаеш лично с нЕкои хора и ще си решите споровете в честно сбиване след шестата бира върху снега.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Фев 09, 2005 11:25 am

Ох,благодаря Hlebarka,благодаря did,но няма нужда от намесата ви.Всичко си излезе.
Ох,таз боб чорба направо ме съсипа,уф ето я пак се обажда...
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Harka » Сря Фев 09, 2005 11:32 am

[quote="lechuga"]

Мисля, че идеята на Риипър за DH и XC колелата беше, че с доста евтино колело можеш без проблем да караш XC в планината(има доста примери:beer:), докато ако решиш да се спускаш, не можеш да го направиш с подобно колело(то можеш ама си рискуваш доста здравето, а и голяма част от удоволствието се губи):thumbu:
[/quote]

:nono: Въпрос на гледна точка. На мен лично не ми се губи удоволствието от това, да спускам с хардтейл, докато определено не ми е приятно да катеря с тежко колело.
Аватар
Harka

Мнениеот lechuga » Сря Фев 09, 2005 12:12 pm

[quote="Harka"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

:nono: Въпрос на гледна точка. На мен лично не ми се губи удоволствието от това, да спускам с хардтейл, докато определено не ми е приятно да катеря с тежко колело.
[/quote]

Хммм, определено е така, но от моята гледна точка:bouncy:, това не е спускане(или DH) или по скоро не е колело за спускане8)
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот reaper » Сря Фев 09, 2005 5:21 pm

Bikerider, приемам, след като не е било таква целта ти. За това колко ти е голямо егото никога не бих могъл да разбера от форума, нали? Е, все пак не е огромно, защото не се заяждаш за неща, дребни на вид, на които може да се гледа по различен начин. Както вече Harka е споменал по-долу. Нека помислим обаче кой започна пръв спора за евтините колела и възрастите. И още веднъж ще дам уточнение: навсякъде съм казал с изключения, с изключения. Ами не е ли истина, че повечето хора на вашата възраст карат с евтини (не като на спринт) колела, пък и дори нормал сайз (гледах по Скат едн екстремист как караше в планината такова, със пластмасови педали и вилка с пластмасова корона; беше толкова неумело; опитвайки се да избегне дребен камък се изсипа в съседната (на пътеката) река...:)) Вие сте отделен случай. Ще дам като пример Did - качествено, с хубави неща по него, но не струва майка си и баща си (вие сте способни да дадете толкоз, явно, само за колче на седалката, но сте единици, нали).
Did, не поучавам никого, просто казвам това което мисля. Напълно ми е ясно, че човек на 43 със сигурност би имал повече опит от мен, но аз пък не мисля, че В. Сидеров би си измислял историйки за сриозни неща. Ок, щом го познава отблизо, може и така да е. Но според мен не е розово положението.
Явно май само lechuga ме е резбрал какво искам да кажа.

Само за информация искам да питам някво по ново инфо за сътърските вилки за фрийрайд имате ли? Интересува ме също Дуро Д или вилката на Клаймър за 2004 предпочитате, как се държат двете вилки в сравнение една с друга. По принцип знам, че се славят с бавна разработка и кофти бачкане на студ, но...

Мисля, че се изяснхме. На никого акъл не давам, просто изказвам мнение. А онова с тъпомера щом е шега, добре. И аз се извинявам, че реагирах по-остро, но нали знаете, психиката на един юноша на тази възраст е все още ранима. Трябва да стана по-голям непукист. :Р
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот bikerider » Сря Фев 09, 2005 5:56 pm

[quote="reaper"]
Трябва да стана по-голям непукист. :Р
[/quote]

:thumb::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Фев 09, 2005 6:30 pm

*hlip* I love happy endings *hlip*:bawling::D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Harka » Сря Фев 09, 2005 11:03 pm

[quote="reaper"]

Трябва да стана по-голям непукист. :Р
[/quote]

Вместо да ставаш по - голям непукист, по - добре се опитай просто да не даваш повод за шеги на твоя сметка. ;):beer:
Аватар
Harka

Мнениеот reaper » Сря Фев 09, 2005 11:54 pm

Harka, ще се постарая. Все пак не е нужно винаги да се шегувате със мнението на другите.
Metal_Psycho, спора не се корени в това дали ХС колело може да бъде по-скъпо от "минитанк", но няма значение. Писал си все пак и при тоз интелектуален напън, както го наричаш, в положение на тежко изпаднал пиянице :), ще уважа мнението ти (сигурно не се разбрал за кво точно става въпрос, точно поради таз причиа). Та, знам че колело от карбонови нишки би било по скъпо от танкче, но, пробвай да слижиш от онези главини,дето имаха едно слижно швабско име, започващо с "Р". Speedhub следваше след името, което всъщност е фамилно. Мисля, че фирмата беше специализирана само в изработката на такива главини.....Уф, айде за да няма неразбиране ще видя как беше...момент.....такааааа...Rohloff Speedhub 500/14. До колкото знам, самата тя струва повече от колкото рамката, ако не се лъжа. Цитат: "Това е една от най-скъпите части, която бихте могли да подарите на своя байк, защото обемът на продукцията определено не е голям...." Е, не ми е целта да оборвам никого, но явно може и танка да е доста повече пари, нали. Както и да е, не беше това основатана спора. Май след толкова много приказки всички забравихме за какво говорим. Още нещо само: не мисля, че съм кон с капаци, защото ми е ясно, че едно колело за ХС моооже да стане много скъпо, ако имаш мерак, да. Трудно ако и за колелло за спускане имаш мерак, но...може би. Никой не може да каже...поне докато не си купи такова.
Май всичко приключи щастливо и с разбирателство между всички. Какво ли ще си каже г-н Христозов след като види темата си? Добре си поприказвахме и поспорихме и се радвам, че този път всичко протече по-човешки.
Дали ще мога да продължа да изказвам мнението си във форумите? Хубаво е, че все още не съм се доближил много до акселмкас (въпреки, че не знам какво толкова е направил...), само малко.
В заключение ще кажа само, че не бива (според мен поне) да започваме такива върли спорове само защото мнението на някого е различно от това на друг или защото е направил някаква грешка в изказванията си. Хайде да не го правим повече.
Мерси още веднъж за вниманието.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 10, 2005 9:26 am

[quote="reaper"]

дрън-дрън ...Та, знам че колело от карбонови нишки би било по скъпо от танкче, но, пробвай да слижиш от онези главини,дето имаха едно слижно швабско име, започващо с "Р". Speedhub следваше след името, което всъщност е фамилно. Мисля, че фирмата беше специализирана само в изработката на такива главини... дрън-дрън [/quote]

Добрютро!

Ами ако към рИмката от карбонови нишки освен Speedhub добавим още слИжни неща със слИжни швабски имена? Ще стане ли тогава ясно под шапката на reaper, че трябва повече да чете/слуша, отколкото да пише/бръщолеви? :asshole:

BTW, в съдържанието на цитата "Това е една от най-скъпите части, която бихте могли да подарите на своя байк, защото обемът на продукцията определено не е голям..." също има доста спорни моменти, но това е друга тИма...;)
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Фев 10, 2005 10:34 am

[quote="TOYAGA"]

BTW, в съдържанието на цитата "Това е една от най-скъпите части, която бихте могли да подарите на своя байк, защото обемът на продукцията определено не е голям..." също има доста [b]спорни[/b] моменти, но това е друга тИма...;)
[/quote]

Нееееееееееееее!:bigeyes:Забога недей го предизвиква пак,моля те:bowdown:!Не го прави,помисли за здравето си,по дяволите помисли и за нашето!

Нека си тъне в собствената си дезинформация тип"нищо незнам,ама никога нема си признаем".

Аз се отдалечавам от този топик.
Аватар
Metal_Psycho

ПредишнаСледваща

Назад към Архив