G.Ginev написа:Според вас за "Freeride" кое е по-добро от двете и какво бихте ми препоръчали да си взема!Много мислех ,но реших да се допитам и до някои които е карал повечко от мен!Моля каквито и наблюдения да имате споделете ги с мен!Предварително благодаря!
ATR написа:Разликата в цената е 100-150 лв. Ако мислиш, че толкова ти струва здравето си вземи само гръбАз залагам на цялостна протекция.
kotka12 написа:определено цяла броня
asench написа:Здрасти,
така и така я има темата, та да ви питам нещо- Значи, аз имам такова(подобно) от мотора http://bikes4all.co.uk/shop/images/mx%2 ... -%20jr.JPG , може ли да го ползвам и за колелото?
taurus13 написа:Те човките и плонжовете се правят най-често именно като не можеш още да караш и затова задължително броня.
bikerider написа:taurus13 написа:Те човките и плонжовете се правят най-често именно като не можеш още да караш и затова задължително броня.
Убеден ли си, че говорим за даунхил??? Говорим за фрийрайд и то не дроп-сърма. Плонжовете и човките се правят когато не можеш да караш И се юркаш надолу все едно можеш. За това говоря. Body armor-a е яко овъркил за freeride, ма като ви е кеф - потете се.
@Newone:
taurus13 написа:Това че не караш бързо надолу, не означава, че не падаш. Freeride като дисциплина, дори и в лека форма си е опасно(аз карам предимно това)
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта