kikon написа:А вие колко сте подли и долни! Чакате първо да видите сеира и после гумата, а?![]()
kikon написа:А вие колко сте подли и долни! Чакате първо да видите сеира и после гумата, а?![]()
За нея не сме предоставили достатъчно материалNovemberCharlie написа:А коментар от Конти?
Софи, любими, ти за мен си като слънцето, което изгрява от изток
ico 1,![]()
bikerider, чакам подробен рапорт на лично съобщение
Attention-rider написа:Единия процент е за мен!
Тихо че дръпнатото отстрани ревнува.kikon написа:Софи, любими, ти за мен си като слънцето, което изгрява от изток.
gofren написа:не съм много в час дори не знам за кого говорите, но но тва от аватара ми май е кикон така че...
did написа:Attention-rider написа:Единия процент е за мен!
С малко се задоволяваш! Бъди по-амбициозен!
PtD написа:Да, мога да потвърдя, снимката на аватара на Gofren е на kikon!Но обикновено ги държи покрити!
SpoileR написа:gofren написа:не съм много в час дори не знам за кого говорите, но но тва от аватара ми май е кикон така че...
![]()
![]()
Editor написа:PtD написа:Да, мога да потвърдя, снимката на аватара на Gofren е на kikon!Но обикновено ги държи покрити!
Аз мога да потвърдя, че не e !![]()
hitar_potar написа:Editor написа:PtD написа:Да, мога да потвърдя, снимката на аватара на Gofren е на kikon!Но обикновено ги държи покрити!
Аз мога да потвърдя, че не e !![]()
предпочитам версията на PtD.
PtD написа:Не слушайте Editor-a, той се опитва да я запази само за себе си!
@bobiracing, абе знаеш ти. Объркал си се нещо!
kikon написа:Ахахахахахахаха
Егати искрицата, то цяла светкавица, бе!bikerider написа::rofl::rofl:
@flex: искрица лигня и глей кво става:D:roll2:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта