авеее, къде го излъгА тва арното моме, бре
тцтцтц
не и одиш на парфюма

да сте живи и здрави

Ще се върне. Там животът не търпи невъзпитани, дълги, българо-индонезийски байкъри.nahi написа:Admin написа:Малеее, тоз момък ще се върне сто кила!![]()
А той споменавал ли е дали ще се връща?!?!?!?!
bikerider написа: @Crimson: мръсник, къде намери такава хубавица беее... само киликандзери има тука в Пекин
nahi написа:Дано да се върне .... че иначе ... тази симпатичната ... и на гозба може да го изконсумира.
kikon написа:Софи!![]()
Лесно ли се яде с клечките?
Явно сладураната от снимките не чете български. Да вземе да я научим? Или някой да й преведе форума на английкки?Crimson написа:kikon написа:Софи!![]()
Лесно ли се яде с клечките?
Кажи ти, лесно ли се живее без мен![]()
![]()
Анелия написа:Мен момчето по-ме кефи![]()
Ти, като по-просветен, знаеш ли как се казва г-жа Чакравардая?PtD написа:Анелия написа:Мен момчето по-ме кефи![]()
Айдеее, и тая лапна по наш Софчо. PowerSlide да му мисли!
![]()
![]()
![]()
Ми кАжи, де!PtD написа:Ти, като по-просветен, знаеш ли как се казва г-жа Чакравардая?
Знам, я!
bikerider написа:
@Crimson: пиле, ела да изядем един ориз заедно
Шшш, алооо, ти що не правиш любов по тва време, ами чатиш?Crimson написа:Ахахахахаахахахахахаха дебили
bikerider написа:...ако наистина е изял ония неща на снимките...:bawling::roll2:
Crimson написа: Всичко си хапнах ... само патката много ме впечатли
airborneone написа:Crimson написа: Всичко си хапнах ... само патката много ме впечатли
Унуфри!
Отиде на 4000км от тук, за да се окаже, че има патка...![]()
Що не провери преди да тръгнеш!?:eek3:
airborneone написа:Crimson написа: Всичко си хапнах ... само патката много ме впечатли
Унуфри!
Отиде на 4000км от тук, за да се окаже, че има патка...![]()
Що не провери преди да тръгнеш!?:eek3:
bikerider написа:A нали, да ме сватосат и мене, добре си го замислил
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта