19" е и ми е леко големичка (с половин инч) и е леко чукната (от което се повлия и цената де), но все пак по щастлив от мен нямаше.
5 Дни по късно благодарение на @kotka12 се сдобих с крака...по скоро заден такъв:
Тъй като вече си имах вилка го замъкнах до Ники Костадинов да съберем предницата (беше в началото на март ама то си личи):
И се стигна до голяма пауза....стискане на парите...глад...рожден ден и прочее, в крайна сметка се сдобих с една известна сума пари и след обикаляне тук там (чак до Пловдив ходих) сглобих една купчина джелезо:
Жалко че му се радвах 20тина минути прибрах се бързо щото ме запука най-дивия дъжд и ми замръзнаха кокалите и за капак ми тръснаха че ми утрепали кучето

Иначе за колелото благодаря на всички, от които съм взимал части и конкретно на @kotka12 и гореспоменатия Ники...добре че бяха те да ми се карат като свърша някоя простотия, че иначе с тая тъврда тиква нямаше да почне да ми идва акъла...
Като цяло това е историята ЗАСЕГА (поне да се надяваме) има още много човъркане ама като за едно измъчено начало мисля че бива...жалко че сега не съм в еуфория както преди да разбера за кучето