Въпрос

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Въпрос

Мнениеот Митко Ruse » Чет Мар 26, 2009 4:56 pm

Знам, че тък не е мястото.Едни пичове ми предлагат гуми Michelin Pro Race Clincher Tire 700 x 23 за по 25лв..Току що ги видях ги в един англииски е-магазин по 26 евро.Аз имам такива 6 бр. а и Бръмбара му дадох 4бр.. и си ги караме от две години.По приятелски мога да снабдя клуба на Софииските Мамути ако има интерес.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Re: Въпрос

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Мар 26, 2009 5:06 pm

Митко Ruse написа:Знам, че тък не е мястото.Едни пичове ми предлагат гуми Michelin Pro Race Clincher Tire 700 x 23 за по 25лв..Току що ги видях ги в един англииски е-магазин по 26 евро.Аз имам такива 6 бр. а и Бръмбара му дадох 4бр.. и си ги караме от две години.По приятелски мога да снабдя клуба на Софииските Мамути ако има интерес.

Аз сигурация ше зема две (ако има жълти или червени), а довечера, на сбирката на мамутите ше постава въпроса, да видим кои още ше искат. Можеш ли да ги земеш с теб в Сливен на 4-ти? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Чет Мар 26, 2009 6:51 pm

Май са само сини.Когато карахме с теб бях с тях.Стига да искате ще ги взема в Сливен.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Мар 26, 2009 10:33 pm

Не, баце, отказвам се, аз търса дизайнерско решение, а не качество. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Re: Въпрос

Мнениеот todor todorov » Чет Мар 26, 2009 11:02 pm

Митко Ruse написа:Знам, че тък не е мястото.Едни пичове ми предлагат гуми Michelin Pro Race Clincher Tire 700 x 23 за по 25лв..Току що ги видях ги в един англииски е-магазин по 26 евро.Аз имам такива 6 бр. а и Бръмбара му дадох 4бр.. и си ги караме от две години.По приятелски мога да снабдя клуба на Софииските Мамути ако има интерес.

Аз имам опит с този модел. Има голяма разлика между него и Про Рейс 2 и Про Рейс 3. И не в полза на тези гуми. Факт е, че цената е наполовина, но отнемат повече от половината удоволствие от едно спускане. Още един факт - в България пътищата са много мръсни, така че горния факт малко се тушира. Но трети факт е, че в момента, в който взема задграничния си паспорт веднага си сменям гумите ;)
Абе много факти се насъбраха...
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот s101s » Чет Мар 26, 2009 11:16 pm

Ее щом раздаваш пиши ме и мен и без това се чудех от къде да зимам пари за гуми :popcorn: :^:
Аватар
s101s

Рейтинг: 1130

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Пет Мар 27, 2009 10:04 am

Карал съм с доста видове гуми но тези най ми харесват как возят и държат на пътя.Моя партнер ми стъжни живота защото са сини а колелото ми е черно с червено и не се вързват нещата. Кви ли не ми дава да опитвам и не мога да харесам.Сега за рожденния ми ден е подготвил някакви Континенталки дето намалявали с нам колко си Вата съпротивлението и най-важното цветовете подхождат на колелетата и ще сме еднакви /ужас за мен не е важно/.Като дойдем на гости на Клуб Мамут ще бъдем като маникени а за карането квот стане.Приятели за мен задкурмилното устроиство е важно но кво да правиш нали сме тиим.
Митко Ruse

Назад към Други видове колоездене