За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Аз мисля да ходя П.П. Някой знае ли горе-долу колко ще са билетите?
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
stroker написа:бяха готина група,но в последно време правят диско
Оmgg.... Опази, Боже!!!!
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Аз пък бих отишъл точно да посвирят и да попеят малко на детето в мен. Друг е въпросът, че по-скоро може да се случи да си купя някоя част за колелото с парите за билет. Може когато те свирят там аз да си седя вкъщи да сглобявам новата част и на winamp-а да си пусна пиратските копия на всичките им песни
a2rider написа:Предполагам,че ще са околко 50.(Дано са по малко,едно 20 )
Никакъв шанс да са 50лв.Най-малкото е, че ще е на Академик което води на мисълта 25лв, 30лв и МАХ 40лв.
Аз мисля да се мръдна до концерта именно заради старите парчета които така циклех преди бая години Между другото в София ще идват и Гуано Ейпс, и още някакви групи които се очаква да са по-хард ама не се знае нищо за сега.В Каварна пак ще има здраво хард за там съм сигурен.
Най-силният албум на Bizkit, за мен си остава Significant Other, ако знам че ще изпълняват предимно тракове от него, бих отишъл та ако ще да е 100лв. билета.
По-скорошните им проекти, са доста далеч от това което беше групата в началните години, и честно казано са си направо