_SoRa_ аз преди 1 месец реших, че искам да карам колело, понеже се вмързяливих много с колата и чудейки се и питайки се какво да взема, понеже нищо не разбирах от МТБ (от балканчето не бях карал) минах през Драг Уан и накрая почти импулсивно след доста хвалби си взех Онтарио Про. Единственото за което още малко ме е яд е цвета - нямаше син (и на мен ми е любим) и имам чувстото че не го правят вече Про-то със син цвят.
Виж наскоро обновения сайт на Драг:
http://www3.dragbicycles.com/?menu=bikes&cid=5&pid=25
Цвета е като моя. Всъщност е 1:1 с моя, компоненти, всичко...гумите са подходящи за асфалт.
Цвета не е толкова зле на живо - изглежда доста планинарски
В новия сайт обаче не виждам Онтарио ТЕ.
Като цяло се държи страхотно и съм много доволен... Не е супер гъзария, но пък тъкмо няма да привлича много бързите ръчички

А и като ти е кеф от возията и здравината му, ще забравиш за всичко друго...
Ако ще взимаш си вземи S или М ако ще караш в града може би и М ще ти е удобен за размерите ти.
Тези по онлайн магазините, са с доста неточности, така че най-добре намери дилъра за Вашия град и питай какво точно може да се вземе... аз лично съм много доволен от нашия дилър - направи ми отстъпка, добро отношение и т.н.
Като цяло много съм доволен и даже си го джиткам по сериозни баири и надолнища - не мисля, че и на теб за каране в/около Сливен ще имаш нужда от дискове и т.н... Моя си спира поне засега а съм 175 / 80 кг. - взех си М и ми е ок.