Еми... като слуша старило, а не патило. Виж в една съседна тема хората с опит - просто не ядат на обяд и си прибират по четири лева на ден. А ти - ще се бъхтиш...contty написа:Или се е наложило да се увлече в работата си....
Еми... като слуша старило, а не патило. Виж в една съседна тема хората с опит - просто не ядат на обяд и си прибират по четири лева на ден. А ти - ще се бъхтиш...contty написа:Или се е наложило да се увлече в работата си....
PtD написа:Всяка сряда милият Софчо е строен в две редици да рапортува на старшията Кикон... то не може да се скрие!
Всички сме увлечени в работата си....в рамките на разумното. За човек, който не се появява на сбирките добър процент докара.contty написа:NovemberCharlie написа:Абе Контесата никва я няма. Сигурно се е увлякла да събира членския внос.
Или се е наложило да се увлече в работата си....
Кое точно те смущава ?Antares написа:kikon....57%....[ 101 ]
contty...42%....[ 74 ]
Общо гласове : 175
WTF?! Не ми излизат сметките нещо?!
57+42=/=100
101+74==175
Няма такива работи,длъжен си да изберешAn Alien Hoopajupe написа:neither
NovemberCharlie написа:Особено Киконveskoz написа:Бах...тез мадами трябва да са властни натури като гледам темата
contty написа:NovemberCharlie написа:Абе Контесата никва я няма. Сигурно се е увлякла да събира членския внос.
Или се е наложило да се увлече в работата си....
Недей, че Киконата щъ скъса ...от рапортуване:Djd написа:Басииии темата. Скъсах се да се хиля![]()
![]()
![]()
Още нищо не си направил,това е само началото.Мисля,че трябва да се включат и други алтернативи за Мис МТБbikerider написа:Oх! Прочетох темата отново:rofl::rofl::rofl::rofl:
Божичко, какво направих!?:rofl::rofl::rofl::rofl:
ico 1 написа:Още нищо не си направил,това е само началото.Мисля,че трябва да се включат и други алтернативи за Мис МТБ![]()
![]()
То така на чужд гръб голям кеф било
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта