Медия за шосейно колоездене

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Медия за шосейно колоездене

Мнениеот Synthesis » Нед Мар 29, 2009 9:38 am

Здравейте!
С любезното съгласие на колегите от mtb-bg пускам тази тема.
Заех се с амбициозната задача, да се опитам да направя и поддържам един сайт специализиран в шосейното колоездене. Тъй като нямам познанието, но имам желанието, сайтът вече е пуснат, макар концепцията му да не е оформена напълно.
Такъв сайт обаче е безсмислено да съществува, ако няма читатели.
Досега бих го зарязал, защото отнема време и усилия, но има 30-40 човека, които го посещават редовно и го поддържам заради тях. Мисля, че са твърде малко и бих искал те да станат повече. Да се привлекат още хора не само за идеята за сайта, а за магията "Шосейно Колоездене".
Разчитам на всички почитатели на шосейното колоездене (които в България са твърде малко за съжаление), да подкрепят идеята и да помагат за развитието и. Бих се радвал на всяка препоръка относно съдържанието и на всяка помощ и подкрепа за развитието на сайта и форума.
От Вас зависи съществуването им.
http://www.obikolkata.com

Благодаря Ви предварително

Георги Спиров
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Отговор

Мнениеот Митко Ruse » Нед Мар 29, 2009 10:09 am

Посещавам този сайт редовно бих казал по няколко пъти на ден.Мога да поздравя създателите за старанието да направят това което няма аналог в страната.Има новини от световното колоездене в превод, клипове и форум.Призовавам Ви да подкрепим това начинание защото то е продължение на нашето хоби.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Нед Мар 29, 2009 11:37 am

И аз го посещавам и се радвам че си се заел да реализираш нещо подобно. За съжаление в България ще имаш повече успех със сайт за VW Golf или нещо от сорта :crap:
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Мар 29, 2009 11:45 am

Еваларка, баце! И ние с бате Любо имахме неква подобна идея, но вероятно ше се съсредоточим в/у карането и маршрутирането на джипиес-тракове. Като гледам, сайта ти е доста приличен и в никой случай не е по-лош от останалите с подобна насоченост. Дерзай, баце, па ние с квото можеме, ше помагаме (но не разчитай прекалено на тва, де)! :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Contessa » Нед Мар 29, 2009 12:04 pm

Крайно време е феновете на шосейното колоездене да имат своето място в българското интернет пространство. Вече съществува този сайт и форум! Хубаво би било да има повече хора които да пишат , да дават идеи и да помагат :)
http://obikolkata.com
Аватар
Contessa

Рейтинг: 1200

Мнениеот Synthesis » Нед Мар 29, 2009 1:00 pm

Grash написа:И аз го посещавам и се радвам че си се заел да реализираш нещо подобно. За съжаление в България ще имаш повече успех със сайт за VW Golf или нещо от сорта :crap:

единичка ли? бел, нали? с пернишка регистрация :D
Мите, знам че ти ме подкрепяш откакто го почнах. Благодаря и на теб и на другите бацета. Та Вие като сте имали идея за подобно нещо ще го работим заедно. Като има готови маршрути давайте да ги публикуваме.
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Мнениеот copland » Нед Мар 29, 2009 6:25 pm

Сайтът е много готин и полезен. :agree: Въпреки че аз самият не карам шосейно колело, спортът ме интересува и посещавам обиколката почти ежедневно. Дерзайте! :beer:
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.
9 points, 20.000$ and a lot of happiness!... Can I have that cigarette?
Аватар
copland

Рейтинг: 1410

Назад към Други видове колоездене