Правец 82

kotka12 написа:ама първо DOS от дискета
тучо чучо написа:Да, и онзи побъркващ звук от касетофончето, с който се качваха игрите от аудиокасети...
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
хехе...Pho3nix написа:Само за протокола, имам един правец 16 който още работи и има работещ DOS... Даже подкарах МИШКА на DOS-a
hitar_potter написа:Аз имам правец 82... С две флопита и принтер. Ама има някакъв проблем с куплунга на моинитора, май
КапитанПланета написа:Помните ли книжката "Бейсик за микрокомпютри" ? С едно зелено листо на корицата ? Ееех, класика... На края имаше приложение с всички асемблерски оператори и кодовете им. Бяха толкова малко че ги знаехме наизуст и си пишехме разработките в режим "монитор" (call -151)... Код, младши байт, старши байт. A9 01 - зареди акумулатора с единица. Красота... Абе това сегашното програмиране ли е бе... Навремето какви програмки писахме...
PtD написа:Ееех... имах време и желание да ръчкам с дебъгера тогава
kotka12 написа:шшшш
компютърджиите
я да се спирате
А коя година си роден?SpoileR написа:kotka12 написа:шшшш
компютърджиите
я да се спирате
ооо ти да видиш довечера аз кво ще пуснаааа.....
И квоо?Bira Skara написа:Искам да съм боядисвал рАждясали катерушки като малък, щото имах турбо тъпо детство.
Хуваво е, че чистият сбор от минусите има синергичен ефект.Bira Skara написа:Това не е за теб. Това е за тези, които правят връзка с главния. Ти си яж пуканки и не се напрятай.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта