Велинград- Триград

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Велинград- Триград

Мнениеот Smily » Чет Апр 02, 2009 9:47 am

Здравейте,

За почивните дни в началото на май (1ви- 6ти май) съм запланувала каране в Западни Родопи.
Групата: засега сме аз и още една девойка.
Маршрутът: началото е Велинград, краят- Триград. Маршрутът в най- общи линии минава през Беглика и покрай Доспат и все още го доуточняваме.
Това ще ми бъде първото по- сериозно каране за тази година, така че мероприятието ще е по- скоро тип "разходка през гората", т.е. няма да бързаме за никъде, ще поснимаме, като идеята е на 5ти най- късно да сме в Триград- за генералната репетиция за Гергьовден.
Нощувките: на хижи- все още не е достатъчно топло за палатки /поне за това, с което аз разполагам/, има вероятност да се понамокрим ако вали а и ще е
по- добре да носим колкото може по- малко багаж.
Ако някой желае да покара с нас е добре дошъл. :)
Smily

Рейтинг: 1225

Re: Велинград- Триград

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 02, 2009 10:12 am

:offtopic: Айде бе, подрастващите, кво чакате? Две сами жени в планината! Не е за изпускане! :D

П.П. Смайли, извинявай, но не можах да се въздържа. :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот codename47 » Чет Апр 02, 2009 10:28 am

ако имате gps може да ползвате тези тракове: http://bikearea.org/gps_tracks - по маршрута на Рудопия , има и карти: http://bikearea.org/marked_routes
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот outfaced » Чет Апр 02, 2009 11:50 am

ако може и неподрастващите да се обадим ... идеята хитч не е зле :)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот fall_out » Чет Апр 02, 2009 8:39 pm

Аз бих се включил,заедно с един приятел :eyebrow: но до тогава има доста време и не мога да кажа със сигурност евентуално другата седмица ще знам. :beer: Пък и като се сещам сега - Сопот е тогава.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот БайКария » Чет Апр 02, 2009 8:51 pm

Само да добавя, че споменатия маршрут във вариант Велинград - Беглика - Широка поляна - Змеица - Буйново - Триград е маркиран. При положение, че имате достатъчно време, можете да разпределите маршрута така:
1. Велинград - Беглика;
2. Беглика - Кавалтепе (яз. Широка поляна);
3. Кавалтепе - Буйново;
4. Буйново - Триград;

Така се получават относително кратки отсечки и съответно достатъчно време за размотаване, снимки и гергьовски валежи ;). На всички описани места има възможност за настаняване в къща и ако имате нужда мога да ви дам телефоните на съответните места....

И да не забравя - завиждам ви :peace:
Аватар
БайКария

Рейтинг: 1955

Мнениеот Smily » Пет Апр 03, 2009 2:41 pm

Благодаря за информацията. Идеята наистина е хубава и аз от доста време съм решила да я осъществя- надявам се, че ще се получи хубаво каране. :)

@ БайКария: може ли да ми изпратиш телефоните, за които споменаваш, на лс? Предварително мерси :beer:
Smily

Мнениеот outfaced » Пет Апр 03, 2009 3:14 pm

аз лично се изкефих повече на обратния маршрут :)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот azsa-bachinito » Пет Апр 03, 2009 7:16 pm

Охххооооо как ще се включа и аз. Има много време до тогава де, но да си кажа от рано, че имам интерес :nuts: :evil: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот botroid » Пет Апр 03, 2009 8:57 pm

NovemberCharlie написа:Айде бе, подрастващите, кво чакате? Две сами жени в планината! Не е за изпускане!

Има една поговорка - хубавите жени не ходят по планините. Подрастващите едва ли ще изпуснат нещо демек :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот azsa-bachinito » Пет Апр 03, 2009 9:32 pm

botroid написа:
NovemberCharlie написа:Айде бе, подрастващите, кво чакате? Две сами жени в планината! Не е за изпускане!

Има една поговорка - хубавите жени не ходят по планините. Подрастващите едва ли ще изпуснат нещо демек :)

Хмммммм............. тук би могъл да се зароди спор. Или може би си таен, подмолен елемент свързан пряко и косвено с основните заподозрени имащ скрити цели и се стремиш да ни отблъснеш, т. д. да ги постигнеш.
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот hop » Вто Апр 21, 2009 9:52 pm

Smily, имаш ЛС. Надявам се, че светва някъде червена лампичка, ама аз да съм сигурен... :rofl:
hop

Рейтинг: 1325

Мнениеот veskoz » Сря Апр 22, 2009 2:27 pm

botroid написа:Има една поговорка - хубавите жени не ходят по планините. Подрастващите едва ли ще изпуснат нещо демек :)

ouch! Ставаше въпрос за каране колега :rofl:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Smily » Сря Апр 22, 2009 2:56 pm

veskoz написа:
botroid написа:Има една поговорка - хубавите жени не ходят по планините. Подрастващите едва ли ще изпуснат нещо демек :)

:agree: точно за това идеше реч. пък и аз дочух, че агенцията за запознанства са я преместили на един друг адрес :roll2:
@ veskoz :beer:
Smily

Мнениеот nicky bike » Сря Апр 22, 2009 7:33 pm

veskoz написа:

@ Botroid : :offtopic:
Ти колко туристи си срещал в балкана? (не говоря за мотористите)
Намаш право да говориш за планинарките при положението ,че ТИ ХОДИШ В ПАЛНИНАТА ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА.
Маршрутите по които ти ходиш нямат нищо общо с хубавата планина. Така, че не се меси където въобще не си ходил. Хубавите девойки няма да дойдат сами при тебе на Мъшченица. :offtopic:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот skitnya » Чет Апр 23, 2009 12:20 pm

Smily написа:Здравейте,

За почивните дни в началото на май (1ви- 6ти май) съм запланувала каране в Западни Родопи.
Групата: засега сме аз и още една девойка.
Маршрутът: началото е Велинград, краят- Триград. Маршрутът в най- общи линии минава през Беглика и покрай Доспат и все още го доуточняваме.
Това ще ми бъде първото по- сериозно каране за тази година, така че мероприятието ще е по- скоро тип "разходка през гората", т.е. няма да бързаме за никъде, ще поснимаме, като идеята е на 5ти най- късно да сме в Триград- за генералната репетиция за Гергьовден.
Нощувките: на хижи- все още не е достатъчно топло за палатки /поне за това, с което аз разполагам/, има вероятност да се понамокрим ако вали а и ще е
по- добре да носим колкото може по- малко багаж.
Ако някой желае да покара с нас е добре дошъл. :)

Здравей,
Аз и гаджето ми точно се чудехме какво да правим 1-6 май. Миналата седмица бяхме за 2.5 дни по маршрута на Байкария: Кърджали - Перперек - Маджарово - Мезек и съм доста навита пак на част от техния Рудопийски маршрут (той съвпада с вашите евентуални спирки). Иначе аз и приятелят ми уж не сме много екстремисти, но миналата седмица карахме нон стоп по цял ден. Както и да е, кажи как се развива идеята, събира ли се група, измислихте ли за нощувките (ние като сме с колела въпбще не ни се мъкнат палатки, иначе сигурно ще е топло).

Поздрави,
Вера
skitnya

Рейтинг: 1215

Мнениеот fall_out » Пет Апр 24, 2009 7:44 pm

Ами и ние тука сме двама,като единия не е много сигурен,но ако се организираме навреме аз ще се включа. Друго което гледах е времето ако познаят синоптиците няма да е много слънчево,ама все пак за това време от годината се очаква да е такова. Та въпроса е,ще ходим ли или да?
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот Grizly » Нед Апр 26, 2009 8:55 am

Здравейте, прочетохме за вашата инициатива и много бихме искали да се включим. Ние сме момче и момиче на 25 :love: Ще ни кажете ли подробности за мятото на трагване. Момичето е с оперирано коляно и няма да се натоварваме и да бързаме, но ще си направим добра разходка. Ако все още не сте се отказали от инициативата ще се радваме да пишете. :wavey:
Grizly

Рейтинг: 1205

Мнениеот Smily » Вто Май 12, 2009 1:28 pm

След многото планиране успяхме да осъществим пътуването, макар и малко по- рано и по малко по- различен маршрут в последната част. До този момент не бях карала в тази част на Родопите, но маршрутът наистина минава през страхотни места, които си заслужава да бъдат посетени. Не мина и без малко дъжд и лутане из гората, но като цяло се получи чудесно каране. Ако намеря време скоро пак ще покараме из района :)
Специално благодаря на Любо и на Васил за съдействието и помощта! :beer:
Ето и малко картинки : http://www.album.bg/evelyna./albums/84143/
Smily

Назад към Мероприятия - архив