SpoileR написа::rofl:![]()
На мене ли се хилиш

Besen na Kolelo написа:
Ти от София ли си ? Искаш ли някой път да покараме ?
bo4co написа:Besen na Kolelo написа:
А с мене не искаш да караш?!![]()
Еее ти чак до хирургията ли стигна толко ли зле си падналme4oce написа:Аз пъък педал кик,педал ъп,оли,барспин и да падам![]()
Дори знам вече каде е и хирургиятаа
energiesixty написа:Еее ти чак до хирургията ли стигна толко ли зле си падналme4oce написа:Аз пъък педал кик,педал ъп,оли,барспин и да падам![]()
Дори знам вече каде е и хирургиятаа
Besen na Kolelo написа:bo4co написа:Besen na Kolelo написа:
Няма пате, няма {} {} {} {} {} {}
ПП мерси много, ще чакам с нетърпение да си оправиш колелото, ама нали няма да ме излъжеш,защото имаше едни дето ми казаха ок и после не дойдоха и след това като ги видях се правеха на много велики и нищо не ми показаха, защото трябвало сам да се мъча.... Аз им обясних, че след като ми покажат сам ще се мъча, но те бяха много отворени и ми се подиграваха и ме нарекоха мамино детенце, защото съм имал хубаво колело пък нищо не съм можел и много мразели такива. Ти нали не си от тия хора ?
ПП2 не ми се смейте, да не решите, че се оплаквам или искам внимание, просто така постъпиха и мисля, че трябва да си кажа, все пак не мисля, че беше правилно !
MozaK написа:Besen na Kolelo написа:bo4co написа:Besen na Kolelo написа:
Няма пате, няма {} {} {} {} {} {}
ПП мерси много, ще чакам с нетърпение да си оправиш колелото, ама нали няма да ме излъжеш,защото имаше едни дето ми казаха ок и после не дойдоха и след това като ги видях се правеха на много велики и нищо не ми показаха, защото трябвало сам да се мъча.... Аз им обясних, че след като ми покажат сам ще се мъча, но те бяха много отворени и ми се подиграваха и ме нарекоха мамино детенце, защото съм имал хубаво колело пък нищо не съм можел и много мразели такива. Ти нали не си от тия хора ?
ПП2 не ми се смейте, да не решите, че се оплаквам или искам внимание, просто така постъпиха и мисля, че трябва да си кажа, все пак не мисля, че беше правилно !
Не разбира се няма да ти се хиля не съм такъв![]()
Cedric Gracia написа:дам наистина е върха ВЪРХА НА ГЛУПОСТТА Е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо ще внимаваме мн е яко като си счупиш я ръчичка я ключица я краченце суппер е бе за кво да внимаваме давай да се суркаме надоло по баирите пък квото стане нали има чичо доктор после ше ни оправи
gofren написа:аз научих най големия трик, да карам колело. все пак преди година не можех
sando g написа:180
did написа:Всяка година усвоявам все по-добре, как се кара без никакви трикчета, така че да се върна навреме и здрав от планината, без да се губя или да се контузя.
Продължавам да работя върху това умение да не правя трикчета.
Трикчетата не са нещо, което помага в Планината.
did написа:Трикчетата не са нещо, което помага в Планината.
Admin написа:Еее, що си толкоз краен?
did написа:Admin написа:Еее, що си толкоз краен?
Ми... щото никой друг не се навива да е толкоз краен и да отнася минусите. Все някой трябва да го прави, след като TOYAGA се изнесе
Отдавна съм установил, че хората запомнят крайните мнения. Или ги харесват, или ги намразват, но... не ги забравят!
ЕДИТ:
Напълно съм искрен в мнението си. Явно одъртявам, но вече всякакво желание за трикчета, скокчета, дивотийки, простотийки... съвсем почнаха да изчезват. Може би щото ми е по-важно да изпитам кефа да се върна навреме при децата си и да съм здрав да им помагам, отколкото да се грижа за собствения си адреналин. И все повече разбирам, че МТБ е много повече от адреналин...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта