Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.
много добро каране, нищо че носихме и се каляхме в началото, по едно време си мислех, че е скрита камера хаха няма такъв маршрут, иначе хванахме и от Мотор шоуто и т.н.
Дано по често стават такива засечки.
Поздрави на всички участници и на azsa-bachinito който дойде до Железница да ни види
Хей, привет на всички и от мен Най-после се завърнах и аз на форума след близо 6 месечно отсъствие Та по темата: Кога възнамерявате да карате отново, защото искам да се включа и аз. Не съм карал от миналото лято по време на нощните карания из София и ми се е прикарало яко! Ще следя темата с нетърпение
Желаещи няма как да липсват тук. Просто пускай офертите си ден-два преди карането. (Колкото повече, толкова повече. (= ) Аз днес нямам възможност. За уикенда също. )= Успех! Едит: За дургата седмица обаче палнирам да направя колкото се може повече карания. Да изстискам ваканцията докрай. (=